Hogy vegyem ki az iskola taskambol a penészes szendvicset?
Ha nincs rajta csomagolás akkor én egy zacskóval fognám meg az biztos. Vagy kiburízanám a táskámból a kukába. Utána pedig jól átmosnám a táskám.
Legalább most jutott eszedbe, nem szept. 1-jén. xD
Ez semmi, nekem egyszer egy alma maradt benne a táskámban, szeptemberben láttam meg, már szét volt folyva a táskámban az egész és még milyen büdös volt... :D
Nyisd ki a táskád, vegyél ki mindent ami a szendvicsen kívűl benne van, állj a kuka mellé, fordítsd lefelé a táskát és ki is esik a szendvics. Valószínűleg totál penészes, szóval minél ess túl rajta.
Figyi egy jo tanács
Én mindig belerohasztottam a szenyát... Lusta kislány voltam de magam kárán tanultam meg sajnos nem elég kivenni
A táskát nagyon alaposan át és kibkell mosni mert a penész tankönvyre és füzetre is rámegy. És azért ha tanulsz ne vidd be az ágyadba a penészt a mattac is elkaphatja.
Szal ha menthetetlen a táska is inkább ujat
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!