Tűszúrás nyoma a csirkemellen?
Ez csak a feldolgozás miatt kerül rá, pl így rögzíti a gép stb vagy belenyomnak valamit a csirkemellbe?
Mindkét oldalán 1-1 apró lyuk, szúrás nyoma van.
Jaj, már megint egy összeesküvés elmélet...
A közhiedelemmel ellentétben semmit nem tesznek a csirkemellbe. Senki se akar se megölni, se sterilizálni téged.
En nem gondoltam szteroidra, csak cukros vízre. Egyszer egy dokumentumfilmben láttam (tévében), hogy cukros vizet fecskendeznek be a csirkemellbe, így szebb a színe, nagyobb a tömege.
Nem vagyok összeesküvés elmelet gyártó, átlagos családanya, aki full nem foglalkozna ezzel, ha nem jön szembe a vágódeszkán. Cukros is vagyok, nem mindegy mit eszem.
Jézusom, szó sincs mérgekről, nyugi. A bolti húsokat sokszor vízzel pumpálják fel, hogy nagyobb legyen a térfogata és a súlya. Így ugyanannyi pénzért kevesebb húst kell adni. Főzésnél ezt is kiereszti magából a hús, innen jön az "olcsó húsnak híg a leve". Nemcsak a húsban található nedvességet és zsiradékot látjuk ilyenkor, hanem az utólag hozzáadott vizet.
Az állatba a halála után már nem nyomnak semmilyen szteroidot vagy gyógyszert, mert felesleges. Ha rossz a hús, akkor már nem segít rajta, így nem adják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!