Éttermes átverés? Tudnátok segíteni?
Sziasztok!
Rendeltem tegnap sertés szűzérmét krumplipürével egy házhozszállítós étteremből.
Egyrészt szerintem nem szűzérmét kaptam, másrészt tele volt csonttal. Tudtommal abban nem nagyon van csont.
Legalább is én vettem már, abban nem volt.
A hús kicsit rágós volt és én elfogadom, ha az étterembem kiklopfolják, hogy nagyobbnak tűnjön, de szerintem ez akkor sem az volt. Ráadásul akkora csontra haraptam rá, hogy csoda, hogy megvan a fogsorom.
Ma bemegyek személyesen az étterembe, mert nem volt olcsó a kaja, de honnan tudnék addig 100%-osan megbizonyosodni arról, hogy valóban nem azt kaptam? Jól tudom, hogy abban nincsen csont?
Egyébként írtam a Google-on egy értékelést róla (nem vagyok fent közösségi oldalakon) és leírtam a panaszomat is.
Én is ezen háborodtam fel, hogy már elegem van, hogy 10 étteremből 8 tuti, hogy hülyének akar nézni. És ehhez képest marha drágák.
Kösz az elmés hozzászólást okoska.
Nem kellenek no name megmondóemberek. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!