Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen energiaitalt kellene...

Milyen energiaitalt kellene innom?

Figyelt kérdés
Szulinapra keszulok ma menni , es szeretnem ha nem lennek almos ( mert most az vok , me keson fekudtem , s koran keltem) es nemcsak h almos ne legyek hanem jo kedvem is legyen ! Melyik energiaitalt ajanljatok h igyak ? Mi a neve? Ja es kola -val vagy egyebb uditot utanna lehet inni ? avagy enni lehet barmit utanna?
2008. nov. 15. 12:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A Burn az én baráti köröm kedvence. Jobbnak, hatásosabbank találjuk, mint a Bomba vagy a Red Bull nevű italokat.

Lehet másfajta üditőt inni előtte is, utána is. Enni is lehet bármit.

Jó bulizást!

2008. nov. 15. 12:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát én majd mindenfélét ittam már, sztem a tesco-s ugyanolyan jó, mint a redbull meg za ilyen drágábbak. Összetételében is ugyanaz.

Amúgy az energiatálnál a lényeg, hogy ne egyszerre idd meg, hanem kis kortyokban, és tarts szünetet az ivások között, mondjuk 10-15 percet. Ilyenkor sokkal kiegyenlítettebb lesz a hatása, mintha egyszerre innád, mert akkor ivás után kb fél órával fedob, úgy 2 órán keresztül, utána viszont már csak álmos leszel, bár nem tudsz majd elaludni. (személyes tapasztalat)

2008. nov. 15. 12:55
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Na mesélek valamit! :)

Előző este soká feküdtem le. Reggel korán keltem, hiszen suli volt. Délután rengeteget kellett tanulnom. Nagyon álmos voltam, gondoltam iszom energiaitalt. Lassan ittam,hiszen tanultam közben. Miután megittam, ugyanolyan álmos lettem, sőt ha nem jobban. Később, este 9-10fele megint megittam egyet, éjfélkor úgy bealudtam mint a bunda. Fel sem keltem reggelig.

Szóval Én nem hiszek az energiaital nagy energiabombáiban! :D

2008. nov. 15. 14:03
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Egy erös fekete kàvé is segithet elötte!
2008. nov. 15. 14:50
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

Én a RedBull-t ismerem, azt ajánlom, de ahogy előttem írta valaki, ne egyszerre, de nem feltétlenül azért ne egyszerre, mert tovább tart (mint ahogy egy másik ember írta, neki ez nem vált be), hanem azért, mert meghajt, és garantálom, ha egyszerre iszod meg, nagyon gyorsan kell majd menned pisilni, és egy darabig járkálsz majd a wc-re napközben. Ha fokozatosan iszod meg, akkor ezt a problémát kiszűrheted.

Egyébként a szervezetedtől is függ, mi hat jobban, de az biztos, hogy energiaitalt nem szabad sokat inni (pl. a RedBull-ból legfeljebb 2-t ihatsz 1 nap, a több egészségtelen).

Én ebben márkahű vagyok, ha nem is jellemző rám, de talán a F1 miatt is ez kivétel :-)

Egyébként ébren tarthat más is, vagy a kávé, koffeines tea... Attól függ, mennyire szoktál inni ilyeneket. Ha rendszeresen iszol ilyesmit, amiben van koffein vagy hasonló, akkor nem hat úgy, mint ha ritkábban fogyasztasz ilyen tartalmú dolgokat.

Még egy megjegyzés, ha buliban ébren akarsz maradni, akkor arra jó módszer az aprósütik csipegetése, evés közben még senkit nem láttam elaludni :-)

2008. nov. 15. 15:10
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
Energia ital helyett pihenj pár órácskát, többet érsz.
2008. nov. 15. 18:39
 7/11 anonim válasza:
100%
Tescos energiaital 4 ever
2008. nov. 16. 14:25
 8/11 anonim ***** válasza:
a cocain nevűt nehogy kipróbáld.marja végig a torkodat,nyelőcsövedet.én nem tudom mi van benne,de egy kortyot tudtam belőle inni,aztán fél órát köhögtem,meg ittam a vizet!
2008. nov. 17. 13:52
 9/11 anonim válasza:

Én gyűjtöm az energiaitalos dobozokat, van már több mint száz különböző, még külföldről is csomó, de ilyen cocaine-t sehol nem láttam még! Jász-nagykun-szolnok megyében lakom, nem tudom hogy itt hol vehetnék, ha esetleg segítee valaki azt megköszönném :) Ez a torokmarós hatás is tök buli lehet :D

Nekem is van egy történetem, kérdező!

Az energiaitalok engem nem dobnak fel. Én egyszer haverral voltam, neki valami ismerőse olyan helyen dolgozik ahol sok bombát kap. Nos én megittam belőle 4et, és vártam a hatást. Hozzáteszem, hogy az elsőt 7 óra fele, az utolsót 9kor. A hatás viszont elmaradt! Egész nap fociztunk, és gyakoroltuk a jumpstyle koreográfiát, és amikor 11kor hazaértem, akkor beestem az ágyba és aludtam mint szar a fűben. Nagyon sokat kipróbáltam már, egyik sem használ, az a különbség hogy egyik finomabb, a másik meg nem. A tesco-s pl teljesen ízetlen számomra, de a Watt natura meg nagyon ízlik!

Elleben ha fel akarsz dobódni, ajánlom a koffeintablettát.

2010. júl. 26. 13:10
 10/11 anonim ***** válasza:

csöppet lekéstem a válaszzal de rem jól sikerült az este

van nálunk 110forintért 1.5literes energiaital lol a neve

32mg koffein/100ml

csupa egészség azt ajánlom megiszol 3 litert és egy hétig nem alszol vagy esetleg vége az életednek:D

na mindenkinek szép életet sziasztok:D

2010. dec. 22. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!