Ezzel fordulhatok a fogyasztóvédelem felé?
A mai nap folyamán vásároltam egy utcai kis büfében. (Nem nevezem meg, de árulnak szendvicset is, és elég ismert)
Nos igen. A szendvics 100%-osan be volt csomagolva és kibontás után egyszer csak kimászott belőle egy kis bogár. Nem egy hangya nagyságú, hanem egy csótány méretű.
Ezek után persze nem ettem meg,kidobtam felháborodva az egyébként sem olcsó, de kiadós szendvicset.
Ezt belehet valahol jelenteni vagy teljesen felesleges, mert mindenhol ez van már és szokjam meg?
Van értelme panaszt tenni vagy annyi ilyen hely van, hogy úgy sem foglalkoznak vele?
Mi a véleményetek?
(Esetleg én fújtam fel a dolgot?)
Ha elöre csomagolt a szendvics akkor lehet nem is ök csomagolták.
Ha volt benne saláta abban könnyen elbújik még mosás után is egy bogár, és a saláta jobb esetben olyay helyen nöl ahol vannak bogarak. Ha a bogár nem pusztult el akkor gondolhatsz arra, hogy nem volt agyon vegyszerezve a zöldség...
De ott akkor helyben mondthattad volna. Ha legközelebb arra jársz szolhatsz nekik, ha nagyon flegmák akkor beírhatsz a vendégkönyvükbe.
Ha nagy cég akkor egy foto kíséretében és a termék pontos megnevezésérvel, vonalkódjával vagy más azonosító jellel írhatsz nekik levelet.
Pl mi egy szalámiban találtunk belül bele nyomott csomagoló folíát. Lefényképeztük, írtunk nekik, és annyit kértek, hogy a csomagolás etiketjék fényképezzük le, hogy betudják azonosítani. Majd küldtek egy doboz termék ajándékot. Megköszönték, hogy segítettünk nekik a rossz minöséget kiszedni...
Aztán egyszer egy baby termékben voltak fura fekete dolgok. Ott is írtunk nekik képpel(és csomagolással együtt), és kérték, hogy ha tudjuk küldjük el a terméket. Mivel száraz édes nassi volt, elküldtem és a cukornak az olvdatlan része volt. ìgy a terméket nem kellett vissza hívniuk, a gyerekünkre nem volt káros. Ès küldtek egy nagydoboz baba terméket nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!