Vettem kislányomnak Sága fini mini kölyök virslit. Ti felbontás után hány napig szoktátok felhasználni?
Figyelt kérdés
Nem láttam ráírva meddig lehet. Tapasztalatokra lennék kíváncsi.2019. aug. 5. 07:45
1/10 anonim válasza:
Felbontjuk, megesszük. Nem tárolgatjuk!
2/10 anonim válasza:
En 2 napnal tovabb semmit sem merek tarolgatni. De ez lehet az en hulyesegem, nem tudom, azt viszont en is hianyolom, hogy a kajak legtobbjen sehol nincs ez feltuntetve, hogy meddig jok felbontas utan! Ilyen a tejfol is, lila fingom sincs meddig lehetne felhasznalni ha mar bontott, igy en 2 nap mulva azt is kidobom, de aki vodorrel veszi?! Ah nem tudom ez nagyon idegesito mindenesetre, de gyereknek vegkepp nem mernem odaadni 2 nap utan.
3/10 anonim válasza:
Ha nem furcsa, csúszós a külseje, akkor jó.
4/10 A kérdező kommentje:
Szombaton evett belőle, a másik felét most akarom odaadni, most végülis a 3.nap eleje van, nem gondolnám rossznak. Én simán megenném de mióta gyerekem van nagyon óvatos vagyok mindennel...
2019. aug. 5. 08:08
5/10 anonim válasza:
Ha te simán megennéd, nyugodtan add oda neki. 2-3 nap alatt a hűtőben nem lesz semmi baja.
6/10 anonim válasza:
Ha te megennéd, akkor odaadhatod. Ha nyálkás, akkor dobd ki.
7/10 anonim válasza:
Szerintem a szombatit nyugodtan odaadhatod, egyébként valóban az a legjobb, ha ránézel, hogy milyen a külseje. Tejföl két hétig biztosan jó felbontva, ha nem jó akkor konkrétan megpenészedik. A lidl sonkán mindig rajta van a fogyaszthatoság és pl. a sonka 24 óráig ehető, szerintem ez egy vicc, hiszen a 3-4 napos sonkának semmi baja és nem is fogy el nálunk 1 nap alatt 20 deka sonka, kissé tulbiztositják magukat.
8/10 anonim válasza:
Én virslit le is szoktam fagyasztani, ha nem fogy el egyből.
9/10 anonim válasza:
A fagyasztás tényleg jó.
Mi ugyan ezt a 4darabos csomagot szoktuk venni a gyereknek (egy étkezésre 2-t megeszik, pár napon belül a másik kettőt), de ha olyan csomagot veszünk, mi is lefagyasztjuk. Ilyenkor mindig csak azt az 1-2 darabot veszem ki, ami kell a gyerek kajájához, a többi vígan elvan hónapokig is.
10/10 A kérdező kommentje:
Ez tényleg jó ötlet! És mennyi idő alatt olvad ki vagy fagyottan szoktátok megfőzni?
2019. aug. 5. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!