Hogy tudnak egyesek meginni egy üveg whiskey-t egymaguk?
Figyelt kérdés
Még sose láttam volna, hogy valaki egymagasa képes lenne legyűrni egy üveg Jack Danielst, de csomó ember ezzel henceg, hogy egymaguk benyakaltak egy üveggel :)
De egyszerre? Mert hónapok alatt még én is megiszom egyedül :)
Komolyra fordítva: ha nem harcedzett alkoholfüggők, akkor túloznak. Mifelénk mondjuk nem teljesítmény az, ha valaki hányásig iszik, mint ahogy az sem, ha túl sokat eszik, aztán fetreng a vécén. Fura ok a hencegésre, ne bátorítsd az ilyet. Kérdezz vissza, hogy akar-e erről egy pszichológussal beszélni, mi helyett iszik, nem kap elég elismerést és azért..? Egy ilyen reakció után többet nem fogja felhozni a témát az agyhalottja.
2019. júl. 13. 15:36
3/15 anonim válasza:
Simán ki lehet alakítani ilyen toleranciát, pár hónap is elég hozzá kitartó ivászatokkal. Utána viszont drága lesz a piálás, mert mindig hozni kell azt a szintet akár whiskey, akár sör az alany. A tolerancia nem megy le, örökre szól. Így lesz valaki alkoholista akár tizenévesen.
2019. júl. 13. 15:52
4/15 anonim válasza:
Mennyi az üveg?
Én mondjuk est 7-től reggel 4-ig egy bálban vagy egy ütős házibuliban simán lenyomok egy 0,7 üveget.
Ez 14 feles, 9 óra alatt.
Magyarul kb 3/4 óránként iszol egyet.
Tánc, vacsora, rágcsa mellett ez nem nagy kaland.
2019. júl. 13. 16:20
5/15 anonim válasza:
vannak ilyenek, tényleg a kialakult tolerancia miatt, még egy üveg töménytől többet is képesek meginni. viszont valami nagyon megütötte a fülem az előzőekben azt írta valaki hogy a felépített tolerancia nem fog elmúlni ez tényleg igaz? erősítse meg vagy cáfolja valaki ha tudjátok legyetek szívesek. szóval ha valaki eddig ivott mondjuk egy liter bort akkor hiába hagyja abba, soha többé nem fog attól kevesebbtől berúgni? ez hogy lehet?
2019. júl. 13. 18:43
6/15 anonim válasza:
4-essel teljesen egyetértek. 9 óra alatt ha közbe mozogsz meg eszel is ezt azt és iszol alkoholmenteset is akkor 0.7 liter whiskyt nem nagy dolog meginni durva berúgás nélkül feltéve ha nem sörözöl is mellé. Nem azt mondom hogy egy full kezdő is meg tudná inni de nem kell hozzá olyan irtó nagy alkesznek lenni. Az 5-ösnek meg üzenem hogy a 3-as szerintem arra gondolt hogy ha elértél egy komoly toleranciát és utána is ugyanúgy gyakran berúgsz abban az esetben mindig rengeteget kell innod a berúgáshoz amivel nem csak az a gond hogy drága hanem az is hogy a szervezeted is jobban leépíti a nagy mennyiségű pia. Ha abbahagyod hónapokra akkor természetesen jelentősen csökken a toleranciád. Ezt magamon is tapasztaltam és több haveromon is láttam. én pl. egy fél éves kihagyás után fele annyitól berúgtam mint előtte.
2019. júl. 13. 21:48
7/15 anonim válasza:
Nem vagyok alkesz, de bírom a piát, a 7 decis Jack Daniel's-t én 2 hónap alatt ittam meg egymagam! Tehát amit hencegnek egyesek, az lehet igaz, csak azt felejtették el hozzátenni, hogy mekkora volt az üveg és mennyi idő alatt fogyott el!
2019. júl. 13. 22:54
8/15 anonim válasza:
Ez idővel visszaalakul.
Én írtam, hogy egy buliban lemegy egy üveg pia.
Múltkorában kimaradt egy hónap, pár feles után már csúsztam szét.
2019. júl. 13. 23:09
9/15 anonim válasza:
Jah és van az a szint, amikor már úgy ki van a májad, hogy nem bírja feldolgozni a szeszt.
Na olyankor van az, hogy 2 sör aztán kapufa, mert egyszerűen nem bontja az alkoholt a szervezet.
2019. júl. 13. 23:11
10/15 anonim válasza:
Le lehet húzni, ha arra gondolsz, hogy ledönteni egyszerre, más kérdés, hogy 10-ből 8-9 embernél ilyenkor vagy jön vissza rövid időn belül vagy simán elterül aztán alszik pár órát félkómásan.
A maradék egy meg simán, anno már kb 10 éve egyik oszt társam is tanév utolsó napján 11 órakor a WC-ben legurított fél liter pálinkát egy adagban, aztán hamar meglátszott rajt a dolog, de 12:30 kor mikor bement a kapujukon, addig még nem jött ki belőle és nem is terült el, szóval valszeg utána sem. Neki lehet szerencséje volt mert ilyen alkat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!