Milyen az St. Rémi XO brandy? Van olyan jó mint az ararat 5*?
Figyelt kérdés
Az olcsóbb "St.Rémy VSOP"-ot kóstoltam de az valami borzalom volt,az ararat 5* viszont szerintem megütöti bőven a hennessy szintjét,ez az St.Rémy XO is megüti?Vagy tényleg csak az ararat 5* az igazán finom 10k alatti brandy?2019. júl. 10. 22:08
1/1 Phoney válasza:
Valamivel érettebb a VSOP-nál, de nincs nagy különbség. Az Ararat 5-től ez még távol van. Az Ararat5 áráért szerintem hiába is keresel ugyanolyan jót, a magyar piacon valszeg egy sincs.
10e alatt a Torres 5 meg 10 éveseiben bízok valamennyire, de még nem próbáltam őket. Vagy ott a Carlos I. 9e-ért, az jó, bár azt meg évek óta nem vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!