0.5 liter vodkától mennyire tud berugni két ember?
Van meg regebbrol egy 0.5 literes orosz vodkam.
Baratnomeknel alszok es szeretnenk iszogatni.
O meg sosem ivott 17 eves en mar ittam parszor 16 vagyok. Nagyjabol tudom hogy mennyit kell igyak, ra meg majd probalok figyelni.
Szerintetek fel liter sok?
Mind a ketten 50 kg korul vagyunk, 170-75 cm.
Semennyire. Legfeljebb csak finoman "becsiccsenteni" és ezt is csak úgy, ha testvériesen elosztják kétfelé (2,5 dl/fő) és ezt is akkor, ha "éhgyomorra". (Sajnos - szégyenlem őszintén - de gyakorlott alkesz vagyok 28 évesen, ezért tudom, hogy "hogyan kell igazán berúgni".)
Én - bár nem javaslom - szódásszifonba tölteném azt a 0,5 liter vodkát és abból kinyomva "tálalnám" ha nagyon komolyan be akarnék rúgni egyik pillanatról a másikra.
Rendben akkor majd neki keverem valamivel es kevesebbet kap joval.
Koszonom szepen a valaszokat, segitseget! ❤
Hát mi kolleginával eléggé beálltunk tőle múlt héten, bár 45 kilós nőstények vagyunk mindketten. :D
Szerintem keverjétek bele mondjuk epres cappybe, úgy még finom is. És nem kell azt egyszerre meginni, csak amennyitől nem vagytok rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!