5 liter whisky, ha bekeverjük megfelelő mennyiségű kólával, hány ember berúgásához elegendő?
Figyelt kérdés
2016. máj. 12. 17:45
1/11 anonim válasza:
Miért kell bekeverni? A hatása ugyan annyi lesz mint ha össze kevernéd, csak nem leszel annyira beteg tőle másnap.
2/11 anonim válasza:
Ez személyfüggő, én 48kg-os nőként berúgok 3-4 pohár pezsgőtől is. Egy 110kg-os férfi ezt meg sem érzi.
Átlagosan szerintem 10-13 ember.
3/11 anonim válasza:
Kb. 4-30 ember berúgásához elég. Ha 130 kilós alkoholista férfiakról van szó, akkor 4-5 ember, ha viszont 40-50 kiló közötti csajokról akik nem igazán isznak akkor úgy 25-30 ember is lehet. Ha átlag súlyú (50-80kg) piához átlagos mértékben hozzászokott emberekről beszélünk férfiakról és nőkről vegyesen kb. egyforma arányba akkor valóban olyan 10-13 emberre lenne elég ennyi pia.
4/11 anonim válasza:
Az a helyzet hogy én 70kg vagyok 180cm és kb 2 havonta szoktam inni de akkor rendesen és nekem whiskyből naturba elég lenne 2dl is. Attól is függ hogy előtte mennyit esztek :D mert ha egész nap alig esztek és ivás előtt is szinte semmit akkor gyorsan meg fog ütni :D
5/11 anonim válasza:
Szerintem az ilyen undorító kotyvaléktól kihányja az ember a belét, mielőtt berúgna. De ha följavítanátok egy kis ouzoval!
6/11 anonim válasza:
Hát, mifelénk nullához, mert ezt a pancsot meg nem innánk. Rendes ember tisztán issza a whiskyt, persze csak a jófajtát. Amúgy attól függ, mit esznek, isznak még mellé, de kb. 10-15-nek elég tisztán.
7/11 anonim válasza:
2 ember halálát okozhatja.
5-en masszívan be tudnak rúgni tőle.
15-en jól benyomnak.
20-an kicsit beviszkiznek.
8/11 anonim válasza:
te hülye vagy???! :O :O :O
A WHISKYT TISZTÁN KELL INNI!!
9/11 anonim válasza:
Én az ilyen kevert italokból (whiskey-cola, rum-cola) 4-5 db 3 decis pohárral megiszok, de van aki az első után már becsiccsent....szóval ezt így nem lehet megmondani. Ha jól számolok, akkor az én fogyasztásommal 10 embernek elég kb.
10/11 anonim válasza:
És hogy jön ez az OV-hoz, meg a többi megadotthoz?
Szeretik a wiszkit vagy a kólát, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!