A franciák, olaszok, mediterrán vidéken előknél valóban hozzájárul a bor hogy olyan sokáig élnek?
Itt ebben a cikkben van egy hivatalos euróstat hivatkozás, tessék megnézni, spanyolok, olaszok és franciák vezetnek ahol a legtöbb a bor fogyasztása
Itt van egy táblázat, amihez nem kell előfizetés:
Még mindig Liechtenstein és Svájc vezet, a görögöket és portugálokat előzik a sült krumplit meg disznót zabáló belgák, finnek és osztrákok.
"Magad antioxidáns tartalmú élelmiszereket se egyél, még a végén megárt. Maradj a tescos párizsinél."
Azt hiszem Pascal írta, hogy "Ön személyeskedik, tehát az érvei elfogytak, tehát a vitát megnyertem" :)
Te tényleg nem látod, hogy 2017es az utolsó adat????
Az indexes cikkeid pedig 2014esek. A cikkben nem az élelmiszerekkel bevitt antioxidánsokat említik, hanem az A, C, E vitaminokat, mint étrendkiegészítôket, amik szintén antioxidánsként is mûködnek.
“Azt hiszem Pascal írta, hogy "Ön személyeskedik, tehát az érvei elfogytak, tehát a vitát megnyertem" :)”
Te gúnyolódsz itt, hogy disznót zabáló belgák, stb. Vicces vagy.
Részemrôl lezártam.
Olyan sokat változott tavaly óta a várható élettartam? (mivel 2019-es adatok nyilván még nincsenek.
Az antioxidánsokkal meg az a helyzet, hogy elméleti alapon gondolták azt, hogy lekötik a szabad gyököket, amik mutációkat okoznak a DNS-ben és így rákkeltők lehetnek. Ennek alapján kezdték el hypeolni őket, de tényleges kísérleti adat nem volt mögötte és amikor végre megcsinálták a vizsgálatokat, kiderült, hogy a gyakorlatban nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!