Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A franciák, olaszok, mediterrá...

A franciák, olaszok, mediterrán vidéken előknél valóban hozzájárul a bor hogy olyan sokáig élnek?

Figyelt kérdés
Tudni illik hogy a mediterrán vidéken hosszú ideig élnek az emberek. A bor fogyasztása ott hagyomány szinte naponta 3 dl olykor 4 esetleg 5 dl is megisznak, tudom mert sokat éltem ilyen vidéken és tudom isznak mégis olyan hosszú ideig élnek...
2019. júl. 1. 19:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Itt ebben a cikkben van egy hivatalos euróstat hivatkozás, tessék megnézni, spanyolok, olaszok és franciák vezetnek ahol a legtöbb a bor fogyasztása

[link]

2019. júl. 2. 15:44
 12/18 hollófernyiges ***** válasza:
56%

Itt van egy táblázat, amihez nem kell előfizetés:

[link]

Még mindig Liechtenstein és Svájc vezet, a görögöket és portugálokat előzik a sült krumplit meg disznót zabáló belgák, finnek és osztrákok.

"Magad antioxidáns tartalmú élelmiszereket se egyél, még a végén megárt. Maradj a tescos párizsinél."

Azt hiszem Pascal írta, hogy "Ön személyeskedik, tehát az érvei elfogytak, tehát a vitát megnyertem" :)

2019. júl. 3. 09:23
 13/18 anonim ***** válasza:
62%

Te tényleg nem látod, hogy 2017es az utolsó adat????

Az indexes cikkeid pedig 2014esek. A cikkben nem az élelmiszerekkel bevitt antioxidánsokat említik, hanem az A, C, E vitaminokat, mint étrendkiegészítôket, amik szintén antioxidánsként is mûködnek.

2019. júl. 3. 11:30
 14/18 A kérdező kommentje:
Az enyém 2018 as adat amit mutattam
2019. júl. 3. 11:35
 15/18 anonim ***** válasza:
70%

“Azt hiszem Pascal írta, hogy "Ön személyeskedik, tehát az érvei elfogytak, tehát a vitát megnyertem" :)”

Te gúnyolódsz itt, hogy disznót zabáló belgák, stb. Vicces vagy.

Részemrôl lezártam.

2019. júl. 3. 11:38
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
Tudom kérdezô, azért îrtam hollónak, hogy régi cikkeket linkelget.
2019. júl. 3. 11:39
 17/18 hollófernyiges ***** válasza:
55%

Olyan sokat változott tavaly óta a várható élettartam? (mivel 2019-es adatok nyilván még nincsenek.

Az antioxidánsokkal meg az a helyzet, hogy elméleti alapon gondolták azt, hogy lekötik a szabad gyököket, amik mutációkat okoznak a DNS-ben és így rákkeltők lehetnek. Ennek alapján kezdték el hypeolni őket, de tényleges kísérleti adat nem volt mögötte és amikor végre megcsinálták a vizsgálatokat, kiderült, hogy a gyakorlatban nem működik.

2019. júl. 3. 16:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Azt a 40 fokos meleget egész nyáron ami arrafelé van nem is lehet másképp elviselni. Egyébként az öngyilkossági ráta is a mediterrán vidéken a legalacsonyabb, szóval ott valamiért vidámabbak, boldogok az emberek, pedig nem a legggazdagabb országok a déliek.
2019. júl. 4. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!