Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Egy üveg bor, és egy üveg...

Egy üveg bor, és egy üveg whiskey elég két fiúnak és két lánynak? Ha igen melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Tizenévesek vagyunk, és ki szeretnék jönni 6000 ft ból. Eddig nem ittam túl sokat, és csak egyszer lehettem részeg. Kb 57 kg vagyok. A másik lány barátnőm is ilyen súlyban van, de még sosem ivott, a fiúk ennél gyakorlottabbak. Ja és 0,7 es whiskeyre gondoltam, borra úgyszintén.

2019. jún. 23. 16:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Vegyetek pezsit az hamarabb üt
2019. jún. 23. 20:19
 12/17 A kérdező kommentje:
Nincs nagy bajom vele, de épp hogy annyi befér belőle, ami egy szilveszteri koccintáshoz kell. Bort, vodkát, likőröket jobban szeretem, whiskeyt még nem kóstoltam, azért vennék azt. Melyik fajtával érdemes kipróbálni elsőnek, hogy ne rossz élményeim maradjanak róla? Famous grouse whiskeyről mi a véleményetek?
2019. jún. 23. 20:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Ahogy egyik válaszoló eszembe juttatta mi is anno kijöttünk fejenként 1500-ból tinikorunkba még 2012-be már ami a piát illeti, de ami akkor 2800-3000Ft volt az most 5000-5500Ft. Iszonyatos adó van a töményen. Ha mind full kezdők lennétek azt mondanám hogy még így is elég lenne a 0.7 whisky meg az üveg bor de ha a fiúk gyakorlottabbak akkor szerintem sovi, ha csak nem 1-2 óra alatt terveztek berúgni. Egyébként Famous Grouse ár/érték arányba kb. ugyanaz mint a Johnnie Walker red, Ballantines Finest, Grant's family reserve hármas. Full kezdőként és Ballantinest javasolnám ezek közül, karaktere kb. 0 de letisztult, könnyű meginni Famous Grouse meg a Grants ízesebb de karcosabb is a Johnnie meg pláne. Anno nekem kezdőként a Ballantines lett volna a legjobb a mai alap skót whiskyk közül.
2019. jún. 23. 23:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja és ne üvegből igyátok a whiskyt szobahőmérsékleten mert velem ez utáltatta meg évekre. Legalább kicsit hűtsétek be és pohárból igyátok.
2019. jún. 23. 23:57
 15/17 A kérdező kommentje:
igazábol kb 2-3 óra, ha hazavisznek több
2019. jún. 24. 08:00
 16/17 A kérdező kommentje:
A Jameson whiskey jó?
2019. jún. 24. 20:25
 17/17 A kérdező kommentje:
most hogy jobban belegondolok nem is Jameson volt. 4300 ft volt 7 dl es a Famous grouse mellett volt.
2019. jún. 24. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!