Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan lehet megszüntetni az...

Hogyan lehet megszüntetni az alkoholos szájszagot?

Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy megérezzék rajtam a piát, és meg szeretném szüntetni a szagokat. Hagyma beválhat? Vagy mit egyek/igyak piálás után? Sürgős!
2019. jún. 18. 12:35
1 2
 1/13 anonim válasza:
84%
próbáld ki a petrezselyemlevél rágcsálását.nekem mindig bevált!
2019. jún. 18. 12:40
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Ne igyál alkoholt. Ez a legegyszerűbb.
2019. jún. 18. 12:46
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Moss fogat és rágó, minél intenzívebb ízű.
2019. jún. 18. 12:48
 4/13 anonim ***** válasza:
86%

1-es nem írt hülyeséget, nehogy azt higgyétek. Ezt a zöldségzöldje rágást már én is kipróbáltam, és a lányom, aki 5 méterről megérzi a pia szagát, nem vett észre semmit, pedig puszit is adtam neki.

Hagymát semmiképp, attól csak még büdösebb leszel.:)

2019. jún. 18. 13:04
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem lehet, mivel a szag nem a szádban generálódik. Az alkohol nem a hagyományos úton emésztődik, hanem a szervezetbe jut és a vérből szűrődik ki, mint a mérgek. A vérrel együtt a tüdőbe is bejut, ami az alkoholszagot okozza. Amikor valaki petrezselyemmel/mentollal/szájvízzel próbálja elfedni, csak annyit ér el, hogy alkohol ÉS petrezselyem szagú lesz, mert attól még a tüdőből folyamatosan párolog ki az alkohol. A mentol és hasonló anyagok miatt még fel is erősödik a szag, szóval egyből mindenki tudni fogja, hogy piással áll szemben. Azért hiszik a piások, hogy ezek a dolgok segítenek, mert ittas állapotban tompák és nem gondolkodnak tisztán.
2019. jún. 18. 13:12
 6/13 anonim ***** válasza:
53%

4. vagyok.

5.! Én sem azt írtam, hogy később nem érződik, de pillanatnyi, pár percnyi tűzoltásra jó, és tényleg nem veszik észre. A petrezselyemzöld friss leheletet biztosít - átmenetileg. Hogy miért, azt ne kérdezd, mert nem tudom.

2019. jún. 18. 13:21
 7/13 Duenna ***** válasza:
35%
Erős mentolos rágó.
2019. jún. 18. 13:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Észreveszik, csak nem szólnak, mert ittassal vitatkozni rémálom. Találkoztam én mindenféle ittassal, parfümöstől kezdve a bagósig, minden érezni már egy méterről is. Itt nem arra kell gondolni, aki megivott két felest és már kidőlt, hanem komoly piásokra 10 sörrel, két liter borral és egy üveg töménnyel.
2019. jún. 18. 13:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"sajnos" igazuk van a többieknek, nem fog menni. Messziről érződik a pia szag, hiába mosol fogat vagy ràgsz petrezselymet (az hagyma ellen kitűnő).

Ráadásul a viselkedeseden is érződik.

Egy józan ember rögtön észre veszi, ha ittál. Még akkor is, hogyha szerinted nem látszik

2019. jún. 18. 14:23
 10/13 anonim ***** válasza:
70%
Ne igyál! Ez szerintem a leghatásosabb
2019. jún. 18. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!