Ha megiszok 1,5 liter 7,5%-os sört, kimegy 16 óra alatt szonda szerint?
"16 óra alatt bármi kimegy."
84 kg vagyok nekem a netes kalkulátor 0,5 liter vodkára 17 órát ír..
# 12
Ez igaz.De ha mondjuk 16 órától 22 óráig megiszok 0.5 liter vodkát,akkor a szonda ugyanúgy jelezni fog reggel hatkor,mintha 16 órától 17 óráig ittam volna.Sőt ebben az esetben jobban járnék ha egy óra alatt innám meg.Mert, akkor hét óra körül már tuti aludnék.Így 3 órával többet pihenhetnék..
Az alkohol állítólag 24 óra alatt tisztul ki a szervezetből, ezzel érdemes számolni. Viszont sokat számít, mennyire van leamortizálódva az a szervezet, mert egy fiatal sokkal jobban bírja, mint az idős. A zsírréteg is segít az alkohol lebontásában. Azon kívül az elvárás is más egy munkahelyen, vagy éppen autóvezetésnél. Autóvezetésnél az arcszesszel is vigyázni kell, mert az meg a bőrön át szívódik fel. Munkahelyen elég, ha nincs látható külső nyoma, akkor nem piszkálnak. De hozzánk például évekig bejárt valaki rendszeresen ittas állapotban, nem foglalkozott vele senki. Ezzel csak az a baj, hogy egyszer elszúrja, kicsit többet iszik és mehet a papírjit intézni.
Jut eszembe, a felszívódát segíti, ha a bort buborékos itallal iszod, vagy eleve buborékos piát iszol.
Rengeteget számít a testsúly, meg a szervezeted alkohol tűrő képessége.
Viszont nem szabad elfelejteni, hogy Magyarországon NULLA tolerancia van!
A szonda lehet, hogy már nem mutat lényegében semmit, de ha vérvételre kerül a sor, az még napok múlva is nullánál nagyobb értéket mutat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!