Cseresznyepálinkát szeretnék majd főzetni, tapasztalat ezügyben? Bővebben odalent
Figyelt kérdés
Olvastam sokmindent a cseresznyepálinkáról,hogy kell hogyan stb.
Viszont a magjától marad neki valami fura utóize(másnál mikor kóstoltam,nem izlett).
A kimagozása elég ceremóniás,és időigényes mint tudjuk.
Viszont ha gyümölcscentrifugával csinálnám? Kiforrna,vagy szükséges a forráshoz a gyümölcshús is? Tudom igy kevesebb cefre lenne,de nekem a minőség sokkal fontosabb mint a mennyiség. Mindenféle hozzáadott plusz nélkül szeretném,se cukor,se élesztő stb...
Köszönöm ha tudtok ezügyben valamit tanácsolni
2019. máj. 12. 22:03
11/12 anonim válasza:
Igazad van 10-es! Küldtem a zöldet. Értem, mire célzol.
A dédapámat a kútvíz vitte el 84 éves korában 1944 augusztusában. Ha nem itta volna, talán ma is élne...
12/12 anonim válasza:
Háát, gyerek koromban mi is törtük a barackmagot és egy idő után azért már erős légszomjunk volt tőle a cián miatt de tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!