Lehet venni 1000-1500 Ft körül normális száraz vörösbort?
Nem vagyok nagy boros és igazából nem is inni kellene, hanem főzni szeretnék és az ételbe kellene.
A Tescoban vagy Lidlben venném a bort, de ennyiért lehet venni normálisat?
Főzni 1000 ft-os borral?
SZNOB!
Inkább add a szegényeknek ha nem tudsz mit kezdeni a pénzeddel.
Tesó, az értelmezés sem megy neked, vagy nem tudom mivan veled, de hol láttál te itt a kérdésemben olyat, hogy én ezt nem egyedül szeretném megvenni? Feltettem egy kérdést, hogy ennyiért van-e normális. Nem azt kértem, hogy gyere velem kézen fogva és vegyél le nekem a polcról egy üveg bort. De inkább menj és feküdj, késő van már. :)
Ui.: Egyébként meg mi közöd van hozzá, hogy én mit csinálok a pénzemmel? Nehogy már egy vadidegen mondja meg nekem, hogy nem vehetek 1000Ft-ért egy üveg bort.
#2 Főzzél csak az undormány 300-400 Forintos boraiddal ha neked ennyi igényed van.
Én a Lidl-ben szoktam vásárolni internetes ajánlások alapján. Illetve egy közeli barátom szokot hozni nagyobb tételben Gyöngyösről borokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!