Mennyi az ára most az alma és körte pálinkának? Nekünk van házi és tényleg jó minőség, el szeretnénk adni valamennyit. (BP környéke)
Figyelt kérdés
2019. máj. 7. 00:43
1/12 A kérdező kommentje:
1 liter*
2019. máj. 7. 00:45
2/12 anonim válasza:
Akármennyi is, csak ismerősnek! Meg ne hirdesd mert a vépékópé fog menni érte. Ugye tudod, hogy tilos eladni?
3/12 anonim válasza:
2000-3000. Az senkit nem izgat, hogy (szerinted) milyen jó, az emberek 99% berúgáshoz vesz pálinkát, nem élvezni. Aki élevzni akarja meg nem veszi, hanem szerzi saját forrásból.
4/12 anonim válasza:
Így van. Sajnos nincs kereslet a jó pálinkára, úgyhogy nem lehet drágábban eladni, mint az otthon pancsolt moslékokat. Nekem is sok körtém szokott lenni, és olyan főzdébe hordom évente a 15-20 hektó cefrémet, ahonnan díjnyertes pákinkák szoktak kijönni, mégsem adnak érte többet. Felénk (Csongrád megye) 3000-ért lehet eladni.
5/12 anonim válasza:
Eladni csak szigorúan ismerösnek,mert bele futhatsz némi NAV ellenőrzésbe.
6/12 anonim válasza:
Nálunk városban 3.500/L. (60 km-re Pesttől) szóval szerintem BP környékén te is nyugodtan adhatod annyiért.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat.
2019. máj. 7. 09:20
8/12 anonim válasza:
Azért a minőség is számít. Ismerősnél sorba állnak, jusson 5500-ért. A másik ismerős meg 3000-ér nem tudja eladni.
9/12 anonim válasza:
hígítsd 40 fokosra és mehet 3000ért. Többet nem adnak érte sajnos.
10/12 anonim válasza:
Ittam már olyan házipálinkát amiért szivesen adnék 5-6 ezret is egy literért de sajnos nem eladó. Itt Baranyában is legtöbb helyen literenként 3000-ért adják, ha valaki többet vesz akkor van hogy 2500-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!