Házi, palackozott vörösbor savasodása ellen lehet-e tenni valamit?
Figyelt kérdés
Az év elején lepalackoztunk a tavalyi szüretről vörösbort, ami akkor nagyon finom volt, és most pár hónap palackban állás után savas lett. Az ízén is érezni, ha este megiszok egy pohárral, éjjel szétszedi a gyomromat. Mikor palackoztuk nem volt ilyen. Lehet itt tenni valamit?2019. ápr. 23. 16:07
2/5 anonim válasza:
Ecetsavas erjedés, borecetet lehet még belőle csinálni.
3/5 anonim válasza:
Kénezni kell. Már a cefrét is, utána a bort is.
4/5 anonim válasza:
szódabikarbónát neki, az semlegesíti a savakat. literenként egy csapott kávéskanál a legkisebbik fajtából
5/5 mindentudó99 válasza:
Ecetes? Emelni kellene az alkohol fokot lehet hogy gyenge akkor nem áll el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!