Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha pánikrohamaim vannak, mert...

Ha pánikrohamaim vannak, mert nincs nálam alkohol, az alkoholizmus?

Figyelt kérdés
Pánikbeteg vagyok a józanság gondolatától. Muszáj mindennap innom,hogy lenyugodjak.
2019. márc. 24. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Sajnos alkoholbeteg vagy!!! Sürgősen kérj orvosi segítséget,mert ezt már nem tudod egyedül megoldani!!!
2019. márc. 24. 10:32
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

Akár van pánikrohamod, akár nincs, ha RENDSZERESEN iszol, alkoholista vagy.

Az is alkoholista, aki a nap kezdetét egy 3centes nélkül el sem tudja képzelni, aztán a következő rreggelig semmi szesz!

2019. márc. 24. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Áhh, dehogy.
2019. márc. 24. 11:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez alkoholizmus a javából. Én is azt mondom hogy kérj segítséget, mert ez már nem csak egy kezdődő dolog, egyedül nem tudod megoldani.
2019. márc. 24. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem nincs pánikrohamom.De azért van itthon felhalmozva, tartalékban 10-12 liter tömény.Meg 20 üveg sör.
2019. márc. 24. 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is csak raktározom itthon a jófajta piákat, de nem feltétlenül iszom, csak ritkán, de akkor is csak reális mértékkel!

Aki viszont mindennap, és nem is tud meglenni nélküle, mindenképp azt érzi, hogy muszáj innia, az bizony alkoholista! Azt javaslom, sürgősen kérj segítséget, amíg nem késő!

2019. márc. 26. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!