Tudnátok ajánlani jó rum-ot 25-35k között ajánlani?
Ennyiért nem sok rumot kóstoltam még, de az El Dorado 21 elég jó versenyző ebben a kategóriában, ha szereted az édesebb („konyakosabb”) jellegű rumokat. A Zacapákat is szokták dicsérni, de egy "rumosabb" ismerősöm szerint, nem szólnak annyira jól ezért a pénzért.
Egyébként minek kell minimum 25 ezres rum? Ha már ismernéd a 15-25 közöttieket, akkor gondolom magadtól is tudnád, mit akarsz venni fölötte...
tegnap 21:17
Itt te vagy a sznob, csak éppen a fordított sznob. Aki bemagyarázza magának, hogy nem marad ki semmiből, mert tízezer fölött úgyse érezni különbséget. Elhiszem, hogy te nem érzel, csak éppen nem te vagy az emberi ízlés mércéje. Én már elég sok mindent megvettem 10e/L alatt és fölött, és 2019-ben ott tartunk, hogy alatta nem is tudok igazán jó töményeket, pedig én is szeretek ám olcsón jót venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!