Semleges ízű pálinkából (pl. : alma) tényleg lehet aromával barackízű pálinkát készíteni?
Figyelt kérdés
Hallottam egy olyan módszerről hogy a jellegtelen ízű pálinkából készítenek ilyen lötyöket aromával ez valós dolog? Illetve ezt milyen módon oldják meg? Én valami likőrt szeretnék készíteni csak időközben hallottam erről a módszerről ezért érdekelne hogy hogyan lehet ezt megcsinálni, milyen lesz a végeredmény, illetve ez legális-e egyáltalán?2019. febr. 13. 16:39
11/15 A kérdező kommentje:
Én is magház nélkül cefrézem az almát de nálam is jelentkezik a “nemszeretemíz”. Ezért is gondoltam az aromára. Köszi mindenkinek.
2019. febr. 17. 10:03
12/15 mindentudó99 válasza:
Aromát az Aromacentrumtól vegyél. Ott a legolcsóbb. És jó is. A lényeg annyit sose tegyél bele amennyi az előírás. Inkább csak a harmadát. Mert túl vad íze lesz.
13/15 A kérdező kommentje:
Valakinek van esetleg tapasztalata hogy mennyi aromát érdemes tenni 1l pálinkába?
2019. febr. 21. 09:19
14/15 mindentudó99 válasza:
Egy mili per litert ajánlanak. De mint már írtam felét egyharmadát tedd hogy ne legyen túl aromás. A tíz milis kis üveg tíz literhez van.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm majd kipróbálom.
2019. febr. 21. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!