Ágyas pálinkát szeretnék készíteni de nem aszalt gyümölcsökkel hanem rendes gyümölcscsel azt lehet?
Figyelt kérdés
Mivel itt a gyümölcs szezon nem akarok pénzt adni az aszalt gyümölcscsért meg szerintem a házi gyümölcs sokkal jobb.2010. jún. 29. 14:05
1/1 anonim válasza:
lehet csinálni úgy is, de akkor nem ágyas pálinka lesz hanem inkább ilyen likőr szerű mert szétmennek a gyümölcsök.
ha mindenképp rendes ágyasat akarsz akkor inkább aszald meg magadnak. én is szoktam itthon gyümölcsöket aszalni. kis darabokra vágod és kiteszed a napra, nekem van alacsony fa dobozom szúnyoghálóval a tetején hogy a bogarak se menjenek bele.
amit még ajánlani tudok: kb félliteres üveget teleraksz egész málnaszemekkel és almapálinkával felöntöd, kb 3-4 hét után amikor már jó piros az egész leszűröd és nagyon finom nemtúl erős ital lesz belőle. a lányok imádják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!