Kapott pálinka (? ) kb csokimikulás vagy bonbonízű, mi lehet a hibája (vagy mik lehetnek a hibái)?
Mí ögen. Most teljesen az az Általános Gyümölcspálinka íz van, de a gyümölcs kb vagy kérdőjel, vagy picit amit akarok. De nem alma. :) Most az elsőt nem kísértem semmivel, és rájöttem, hogy kóstolóként nehéz ember lehetek, mert belekevertem a teszkó tonikomat az összképbe valahogy. Ha valami Általános Gyümölcspálinka ízű, és van kis színe (barack??), valamennyire pirít, de teljesen lánypálinka lehetne jó hangulatban ettől még, ha elég hideg, meg ha a lányok is picit hogy úgy mondjam rátermettebbek. :)
Legutóbb viszont sok fogyott belőle, jó két deci ha maradt a bő fél literből, így arányaiban rengeteg levegő maradt felette. Ilyen gumidugós csatos üvegben van, ami literes, szerintetek a levegő hathat rá így, vagy a rövidtávú rutinszerzésem miatt barátságosabb (de legalábbis Általános Gyümölcsebb) inkább?
Nem, nem vegyes, főleg nem jó vegyes, ennek ellenére nem bánt, legutóbb is kb addig voltam picit fejfájós, míg helyre nem vedeltem magam tartalmasabb löttyökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!