Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kapott pálinka (? ) kb csokimi...

Kapott pálinka (? ) kb csokimikulás vagy bonbonízű, mi lehet a hibája (vagy mik lehetnek a hibái)?

Figyelt kérdés
Még az étcsokis keserűség is előfordul benne. Amikor annak idején rászagoltam, enyhe vaníliát éreztem benne, az igazsághoz hozzátartozik, hogy erős fémporban tengődtem a munkahelyen elég sokat akkoriban, tehát attól is hajíthatott a dolog, vagy be is érhetett azóta ilyen meggy nélküli bonbonmeggyé, jónevű (levegővel töltött) étcsoki Mikulás bácsivá, vagy talán ha mégis bonbon, akkor keserédes, picit csokis, meg egy kicsit "általános gyümölcs" ízű. Utóízében pedig ilyen törkölyös, picit jobban (engem nem zavaróan) megkeseredős (de én a tényleges eszpresszót is keserűen szeretem és örömmel rágom szét a lázcsillapítót néha, HABÁR a grapefruit okádék szerintem). Uh, szegény Ti! Szóval nem is tűnik ízesítettnek, gyümölcspárlatnak érzem, van pici sárgás árnyalata, kb mondjuk a "mi van, tán kezd vízkövesedni a pájinkád?" szint. :) A gyümölcsöt ha fel kéne ismernem, akkor tartalmaz almát, mutat barackot, találok szilvát és szerintem igen több a mag a kelleténél, de mi lehet az a beteg majdnem-bonboníz? Meg merem kockáztatni, hogy kicsit édes is.
2019. jan. 3. 21:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Mí ögen. Most teljesen az az Általános Gyümölcspálinka íz van, de a gyümölcs kb vagy kérdőjel, vagy picit amit akarok. De nem alma. :) Most az elsőt nem kísértem semmivel, és rájöttem, hogy kóstolóként nehéz ember lehetek, mert belekevertem a teszkó tonikomat az összképbe valahogy. Ha valami Általános Gyümölcspálinka ízű, és van kis színe (barack??), valamennyire pirít, de teljesen lánypálinka lehetne jó hangulatban ettől még, ha elég hideg, meg ha a lányok is picit hogy úgy mondjam rátermettebbek. :)

Legutóbb viszont sok fogyott belőle, jó két deci ha maradt a bő fél literből, így arányaiban rengeteg levegő maradt felette. Ilyen gumidugós csatos üvegben van, ami literes, szerintetek a levegő hathat rá így, vagy a rövidtávú rutinszerzésem miatt barátságosabb (de legalábbis Általános Gyümölcsebb) inkább?

Nem, nem vegyes, főleg nem jó vegyes, ennek ellenére nem bánt, legutóbb is kb addig voltam picit fejfájós, míg helyre nem vedeltem magam tartalmasabb löttyökkel.

2019. jan. 5. 20:19
 12/14 mindentudó99 ***** válasza:
Olyan összevisszaságokat írsz mintha hektónyit elfogyasztottál volna a nedűből.
2019. jan. 8. 16:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Igazi agyalágyult a csávó.
2019. jan. 8. 16:20
 14/14 A kérdező kommentje:
Képekbe raktam spiccesen, mert az írás már kezdett lassulni. Sör volt hozzá, nem tonik. :) Az, hogy ti egy pityókásan közlékeny géniusz kedélyesen terjedelemkorlátos kerek mondatait nem értitek, inkább rólatok árul el sokat, váhá!
2019. jan. 8. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!