Lehetséges? Össze vissza ugrál a pálinkám alkohol foka. Nyáron belőttem 51-re. Most mértem hidegen 41 . Mi történik?
Figyelt kérdés
pálinka.fok, V / V2018. dec. 24. 16:24
11/13 mindentudó99 válasza:
Szobahőmérsékleten kell fokolni. Aztán teljesen zártan tárolni.
12/13 A kérdező kommentje:
Zártan tárolni. Erre már magam is kezdek rájönni. A parafa dugó ezek szerint nem zárt. Mert az üvegen keresztül nem illan el a kokó.
2018. dec. 28. 07:15
13/13 mindentudó99 válasza:
A szesz olyan hogy ott is eltávozik ahol a víz nem. Pl egy boroshordót vízzel bedagasztasz használat előtt. Látszólag jó , feltöltöd borral és szivárog. A szesz sűrűsége más mint pl a vízé. Könnyen elillan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!