Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Sokan miért isznak meg mindenf...

Sokan miért isznak meg mindenféle gagyi italt?

Figyelt kérdés
Jó nem ihat mindenki százezres konyakot, de adjuk már meg a módját. Vagy nem számít a minőség, csak üssön?

2018. dec. 17. 22:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Az emberek igénytelenek, de szeretnek tudatmódosítani. Meg azt csinálni, amir a másik.

Szerintem ez lehet az ok.

S nem olyan igényes a szervezetük, hogy a rossz italtól kikészüljön, mint az enyém :D Én inkább iszom vizet, mint gagyit, de azért egy tűrhető vodka igazán nem kerül sokba...

2018. dec. 17. 22:52
 2/11 anonim válasza:
42%
A gagyi órák, kínai Adibos cipők, és aluljárós parfümök országában, mit vársz?
2018. dec. 17. 22:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

1, Mert arra van pénzük

2, Mert az ízlik nekik

2018. dec. 18. 03:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem sok pénzem van dimbulgatni,bort szoktam venni azért.Teleki,Lovassy,inkább ezt veszem,300Ft-os bort nem veszek.
2018. dec. 18. 04:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Állampolgári jogon annak is jár pia és joga van tajtrészegre inni magát, akinek csak gagyi italra futja.

Mennyivel különb egy olyan részeg, aki nem gagyi piától hányja le magát?

2018. dec. 18. 05:42
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem kell neked azzal foglalkozni más mit iszik.
2018. dec. 18. 06:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én pl azért iszom az egyik olcsóbb sörfajtát mert az ízlik, telne a drágábbra is. Meg ha csóró korodban megszoktál-megszerettél egy ízt akkor később is azt fogod keresni.
2018. dec. 18. 08:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Van, akinek kevésbé fontos a pia minősége, de lehet hogy öltözködés terén meg a Griff öltöny nála a minimum. Másak vagyunk, más ízléssel, más fizetéssel, más prioritásokkal.
2018. dec. 18. 21:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Van, akinek az olcsóbb ital jobban ízlik. Az, hogy kinek mi ízlik, szerintem nem az ártól függ, sokkal inkább az egyén ízlésétől.
2018. dec. 18. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem pl. kifejezetten pazarlás valami drágább piát takonyrészegségig inni. Persze van egy szint, ami alá nem megyünk, de szerintem a drágább piák nem arra vannak, hogy 5 perc alat lehúzzak egy üveggel.
2018. dec. 19. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!