Vannak olyan emberek akik csak rövidet isznak?
Én is ilyen vagyok :)
Mondjuk szilveszterkor egy egy pohár pezsgőt megiszom, illetve van, hogy a rövidet is koktél formájában.
De általában pálinkát szeretek inni, van íze és szeretem :)
Más fajta italoknak az ízét nem bírom. Pl. kóstoltam vagy 20 féle sört életemben, de egy se volt olyan, ami ízlett volna, bor ugyanez.
Néha ugyan iszom mást is, de az ízéért inkább a töményet (nem rossz a sör, bor sem, amit mikromennyiségben magamhoz veszek, de azért nem vagyok értük annyira oda, 1-2 belga sört kivéve, de azok nélkül is elvagyok). Ízlés, van ilyen, nem mindenki szereti a sört és a bort, aki pl. a jó whiskyket igen :D
A másik, hogy a sör és a bor hamar romlik, kivéve a tokajit. Én nagyon picike mennyiségeket iszom, nem bonthatok bort és általában sörnél is szükségem van a családom támogatására, 3.3 decis doboznál is (egy üveg bort viszont ketten sem tudunk elfogyasztani egy hét alatt, max. erőltetve vagy ha nagyon forraltboros hangulatban vagyunk, talán). De ha 2-3 centi whiskyt vagy vodkát akarok inni, annyit iszom. Ihatok egyet is és fél év múlva még egyet, megvár. Étteremben ritkán iszom, feleslegesen sokat költenék rá, pedig nincs rá szükségem, itthon amúgyis jobban esik, tudok rá figyelni. Ha eszem, általában nem iszom és viszont. Amúgysem biztos, hogy tartják a kedvenc whiskymet, akármit pedig nem iszom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!