Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Vannak olyan emberek akik...

Vannak olyan emberek akik csak rövidet isznak?

Figyelt kérdés
Mint én? Csak rövidet iszok, sört, bort soha. Nem szeretem. Sőt ha nincs valahol rövid, csak sör vagy bor akkor nem iszok semmit. Mikor ez kiderül rólam mindenki csodálkozik, nem érti hogy mi van.
2018. szept. 22. 09:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm, aki gyakorlatilag csak rövidet iszik, abból is inkább a minél töményebbet(abszint, házi pálinka, erősebb tátratea, stb), de ez leginkább a "nagy ivászatokra" igaz, mint pl házi buli, szilveszter, stb. de egy sima ebédnél vagy péntek esti beszélgetésnél azért néha ő megiszik 1-1 sört(mialatt mi 3-4 dobozzal).
2018. szept. 22. 10:03
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Megválaszoltad a kérdést magadnak.
2018. szept. 22. 10:11
 3/10 anonim ***** válasza:
7%
Biztos van, bár sosem értettem, hogy minek isznak az emberek rövidet, mikor azon csak az alkohol íze érződik, az meg rossz. Minek inni, ha nem is élvezi az ízét az ember...
2018. szept. 22. 10:34
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok :)

Mondjuk szilveszterkor egy egy pohár pezsgőt megiszom, illetve van, hogy a rövidet is koktél formájában.

De általában pálinkát szeretek inni, van íze és szeretem :)

Más fajta italoknak az ízét nem bírom. Pl. kóstoltam vagy 20 féle sört életemben, de egy se volt olyan, ami ízlett volna, bor ugyanez.

2018. szept. 22. 10:59
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Én egyáltalán nem iszok alkoholt.
2018. szept. 22. 12:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Olyat nem ismerek aki csak rövidet iszik de nekem is van egy haverom aki bort abszolút nem iszik, sört meg minimálisat ellenben töményből kb. bármilyet bárhogy, volt hogy simán húzta üvegből az alsókategóriás tequilát amitől mindenki másnak felfirdult a gyomra. Na ő általában ha bulizunk iszik max. 1 sört és azután csak töményet. Ezen kívül van még egy másik haverom aki szintén csak töményezni szokott de ő azért mert a bort nem szereti, a sörnek az ízét azt igen csak nagyon felpuffad tőle.
2018. szept. 22. 12:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Néha ugyan iszom mást is, de az ízéért inkább a töményet (nem rossz a sör, bor sem, amit mikromennyiségben magamhoz veszek, de azért nem vagyok értük annyira oda, 1-2 belga sört kivéve, de azok nélkül is elvagyok). Ízlés, van ilyen, nem mindenki szereti a sört és a bort, aki pl. a jó whiskyket igen :D

A másik, hogy a sör és a bor hamar romlik, kivéve a tokajit. Én nagyon picike mennyiségeket iszom, nem bonthatok bort és általában sörnél is szükségem van a családom támogatására, 3.3 decis doboznál is (egy üveg bort viszont ketten sem tudunk elfogyasztani egy hét alatt, max. erőltetve vagy ha nagyon forraltboros hangulatban vagyunk, talán). De ha 2-3 centi whiskyt vagy vodkát akarok inni, annyit iszom. Ihatok egyet is és fél év múlva még egyet, megvár. Étteremben ritkán iszom, feleslegesen sokat költenék rá, pedig nincs rá szükségem, itthon amúgyis jobban esik, tudok rá figyelni. Ha eszem, általában nem iszom és viszont. Amúgysem biztos, hogy tartják a kedvenc whiskymet, akármit pedig nem iszom meg.

2018. szept. 22. 18:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, sört, bort nem szeretem, rövidet is csak ritkán fogyasztok, de ha társaságban koccintunk, akkor én biztosan röviddel. Abból is csak kevés fajtát szeretek. És igen, ha az nincs, akkor inkább nem iszom, csak üdítőt. Nem létszükségletem az alkohol :)
2018. szept. 22. 19:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Jelen😊. Se bor, se sör, se pezsgö.
2018. szept. 22. 20:52
 10/10 anonim ***** válasza:
A sört utálom,a bort pedig ki nem állhatom,szóval nem vagy egyedül
2018. szept. 23. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!