Hogyan kell forralt bort csinálni?
Figyelt kérdés
Sosem csináltam és nem akarom elbaszni. Valakinek valami otlet ?2018. dec. 8. 19:06
1/6 anonim válasza:
elteszed a bort jó pár db szegfűszeggel darabos fahéjjal és némi cukorral , takarékon kevergeted orrásig és pár percig állni hagyod . Van aki sangriát forral vagy tesz hozzá aromát .
2/6 anonim válasza:
Ahogy én készítem:
A fűszereket (1 liter vörös vagy fehér bor, 8 evőkanál cukor, 5 szegfűszeg, 1 rúd fahéj, 2 szegfűbors, 5 feketebors enyhén megtörve, ½ citrom karikára vágva.) külön vízben megfőzöm (kb.2 dl), mellyel létre jön egy esszencia, amit a felhevített borral kell összekeverni.
A bőrt sosem forralom, csak megmelegítem, hogy az alkohol tartalom ne párologjon el.
4/6 anonim válasza:
Bevallom őszintén, hogy szegfűszegem,fahéj rudam sosincs itthon, ezért 150-200 forintos Lucullus forraltbor fűszert használok.
Ugyanakkor az előttem szólók jól leírták. Én még egy narancskarikát is szoktam belerakni.
5/6 anonim válasza:
A 3-as, 82%-os a király!
Így kell csinálni! (Előfőzni a fűszereket)
6/6 A kérdező kommentje:
Hat sajnos megittuk az összes bort :(( majd legközelebb megpróbáljuk xx
2018. dec. 10. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!