Hogy lehet alkoholt “szívni” azaz inhalálni? Lehet venni valami készüléket, ami gôzzé alakítja a piát?
És ez mégis miért lenne jó szerinted?
Mert ha értelmesen megindoklod, akkor megmondom a módját!:)
Igazából több oka is van:
1. Kíváncsiság. Láttam egy youtube videót errôl, es érdekel milyen lehet.
2. Én személy szerint csak a drágább, ízesített alkoholokat tudom megenni, (somersby, breezer, baileys) így egy este, aminek részegség a vége rettenetesen sokba kerül.
3. Gyorsabban üt.
Persze tudom, hogy sok veszélyt rejt magában, fôleg mert könnyen elérheted a rettentôen magad véralkoholszintet, ami pedig akár halálhoz is vezethet. Ezzel tisztában vagyok, és vigyázok vele!:)
Patikában veszel egy inhalátort és nem kamillateát teszel bele, hanem piát.
Bár amiket írtál italokat, azokat az íze miatt fogyasztják, a berúgáshoz - és azt írod nem az a cél - bármilyen alkoholos ital megfelel, így érzek egy kis ellentmondást!
De, az a cél. Arra írtam, hogy csak ízesített piát tudok tisztán inni, (ne kérdezd miért) ami pedig elég drága, min. 3600 ft/berúgás. Viszont én sem vagyok aranybánya, szóval ez így elég sok. Vodkával viszont 2000 ft-ból már bôven jól vagyok, csak azt nem tudom meginni, ezért az egyetlen opció az “elszívás” maradt.
Egyébként köszi a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!