Hot Pan-t használ valaki? Szeretnék venni egy HOT PAN készüléket de nem tudom tényleg jó vagy csak a reklám sikerült ilyen jól?
Szia!
Nekem az ismerőseim körében nagyon sok embernek van, és mindenki egyöntetűen állítja, hogy nagyon jó. Én most szeretnék venni. Mondjuk én a Metro-ban veszem egy barátnőmmel, mert 2 db együtt 14.988 ft. Ha van lehetőséged, szerintem ott vedd meg. (Gondolom a TV Shopban drágább-bár nem tudom-)
Szóval mindenki imádja (állítólag) mindent lehet benne főzni, sütni.
Jó főzőcskét!
Szia!
2. válaszoló vagyok. Szerintem akkor az jó ár. Fütőszál hibáról még nem hallottam, aki használja, az már régóta, és nincs semmi baja a készüléknek. Én úgy gondolom, hogy hibalehetőség mindig van, de a TV Shop-ban is adnak garanciát, nem? Végülis az kötelező, ha végleg tönkremegy időn belül, akkor vissza lehet vinni, legalábbis szerintem.
Én biztos megveszem :)
Köszönöm a válaszokat!!
Már megrendeltem,de talán januárban lesz szállítás,mert olyan sok az igény.De felhívtam egy-két boltot is de sehol nem lehet kapni mert amit kapnak azt el is adják mert annyi előjegyyzés van.
Sziasztok!
Vettem ma hotpan-t, de nem kaptam hozzá használati utasítást. :-( Tudna nekem Valaki mailen vagy faxon küldeni? Az első használatnál van valami extra teendő?
Köszönöm
Szia!
Én most a Metroban vettem. Ott sem volt raktáron, de feliratkoztam a listára és egy héten belül kaptam. :-)
Próbáld meg...
Üdv
Nov 9.-én rendeltem a HOT PAN -t de még nem kaptam meg:Azt ígérték karácsonyra megérkezik...Bár nem mondták melyik karácsonyra...Lehet csak a jövőre.
Mivel ilyen nehezen lehet hozzá jutni lehet hogy ilyen jó? Vagy a reklám sikerült jól..?
Jopofa vagy, tenyleg lehet, hogy a jovo karacsonyra fogod megkapni, a szallitas nagyon valtozo ezeknel a TV-s cegeknel. En dolgoztam a teleshopnal, es bizony volt olyan, hogy honapokig nem szallitottunk, mivel Ausztriabol nem tudtak hozni. Nem volt. Ez legtobbszor a gyumolcscentrifuganal volt.
Ugyhogy ne karacsonyi ajandeknak szand, mert lehet hogy nem fog megerkezni.
Kulonben keves zsiradekkal lehet benne kesziteni az eteleket, es hat ki kell tapasztalni a hasznalatot. Mosogatni nem szabad, amikor meg meleg, akkor kell papirtorlovel kitorolni. Fontos, hogy ne legyen osszekarcolva a belseje mikozben foztok, suttok benne, hanem fa keverot, fakanalat kell hasznalni. Ha a futoszallal lenne gond, akkor pedig kicserelik. Persze, garancia van minden elektromos termekre, 1 ev. Es 8 napon belul van penzvisszafizetesi garancia is, mivel nem tudod megfogni, megnezni, csak a tv-ben latod. Es az azert mas mint eloben az uzletben latni a termeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!