Kadosa István kérdése:
Van valakinek tapasztalata a crown royal northern harvest rye whisky-vel? Kezdő lennék wiszki témában, és azt olvastam hogy kanadaival érdemes kezdeni.
Figyelt kérdés
Jó minőséget keresek. Nem kommersz viszkit. Azt olvastam et volt a 2016 os győztes.2018. nov. 27. 20:49
1/1 anonim válasza:
Én eddig csak 3 féle whiskey-t kóstoltam, közülük a Jack Daniel's abszolút kedvencem lett, imádom, a másik 2 annyira nem fogott meg (Ballantines Brasil és Joe Black), bár ez utóbbi tényleg kommersznek mondható magyar whiskey! Szinte bármelyik dohányboltban kapható egy kis üveggel whiskey (5 cl), kóstolónak elég lesz, ne vegyél nagy üveggel, amíg nem kóstoltad, mert ha nem ízlik, akkor több ezer Ft pénzkidobás lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!