11/24 anonim válasza:
Imadom a jo fele kezmuves soroket. :)
13/24 anonim válasza:
Az abszolút kedvencem a Lagavulin 16 whiskey, de nagyon szeretem a könnyű, száraz fehérborokat is.
14/24 anonim válasza:
Caorunn gin, Woodford Reserve whiskey és Kreinbacher Metode Traditionelle nyerspezsgő.
Nem kedvelem az édes löttyöket.
15/24 anonim válasza:
Édes rozéborok, Jagermeister, sangria, ciderek.
17/24 anonim válasza:
Rövidből tequila, egyébként meg Bailey's és még néhány koktél.
19/24 anonim válasza:
Miért kell lepontozni ha más az ízlésem mint nektek vaze? Igyatok hipót akkor vagy metiles "Duty Free" piákat meg fagyállót az kell nektek.
20/24 anonim válasza:
Szórakozóhelyen inkább koktélt szoktam inni pl Mai-tai a kedvencem,bár 1800-2500 ft között szokott mozogni,nekem egy is elég,hogy becsicsencsek :D
Amúgy rumos cola, vagy egy egyszerűbb mojito :D rum és sió lime lé.
likőröket is szeretem házi megy likőr nagyon fini, csináltam kinder likőrt az is finom.
Régen pálinkás voltam,meg vodka narancs,most már ezeket nem igazán bírom meginni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!