Miért nem gyártanak alkoholmentes bort?
gyártanak. szőlőlének hívják, van vörös (kékszőlő) meg fehér is. rosét otthon lehet csinálni úgy, hogy összeöntöd.
:)
hahahhahahahahahahhahahaha ez vicces kérdés :D
tuti szőke vagy
Érdekes amit írtok.
Én már lettem ittas állapotban musttól.
szóval akkor vagy nem mustot ittam, vagy ti/te beszéltek hülyeséget
"Én már lettem ittas állapotban musttól"
Csak az erjedt musttól lehetséges amiben már alkohol erjedt, ezt a mustot úgy hívják kotlós.
A kérdezőnek meg az adott italokat a hatásukért isszák.Aki nem akar mámoros lenni az gyümölcslevet iszik.Koffeinmentes kávé nem élénkít semmi értelme az ivásának akkor a cikória is jó. Jellemző pld a vörösbor jó hatása de alkohol nélkül ez a hatás nem létezik.
"De ha nem tud róla, hogy azt issza bejönne a placebo hatás "
Roppantul tévedsz mert a mámoros állapot alkohol nélkül sose következik be.
"A kérdezőnek meg az adott italokat a hatásukért isszák.Aki nem akar mámoros lenni az gyümölcslevet iszik."
Tudod én azért örülök annak, hogy pl. az ír whiskeyben alkohol van, mert ha nem volna, meginnék egyszerre egy üveggel is, és rámenne a gatyám. Próbáld leszűrni, hogy miért iszom akkor:)
Alkohol nélkül sose?
Hát akkor a kábítószertől milyen leszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!