Melyik vörös borban van a legtöbb proantocianidin, flavonoid? Magyarán melyik a legegészségesebb, amit lehetne napi szinten fogyasztani persze csak mértékkel a vérnyomás karbantartására (pl: cabernet sauvignon, kadarka, esetleg valamilyen cuvée. )?
Figyelt kérdés
Kérem főleg a vörös borokhoz értő személyek hasznos hozzászólását ezzel kapcsolatban!2018. nov. 3. 10:17
2/3 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszok írására gondoltam...
2018. nov. 3. 13:32
3/3 anonim válasza:
A vörösbor azért nem egészséges, mert alkohol. Fogyassz helyette pirosszőlőmag-olajat, céklalevet, répalevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!