Mi a véleményetek a brutálusan dráguló sörröl?
Kevesebb lesz a fogyasztás, vagy inkább a gyengébb minőségüek lesznek kelendőbbek? Vagy az emberek megveszik, mindegy mennyi.
Jogos az ilyen mértékű emelés? Arra hivatkozva, hogy rossz az árpa termés, drágult az alumínium és üveg. Lesz papírdobozos, vagy zacskós sör?
Aki alkalmanként veszegetett, azt szerintem nem a felár fogja visszatartani a jövőben. Az alkoholisták meg vagy lenyelik, vagy keresnek alternatívát.
Engem személy szerint nem zavar, havi 1-2 dobozzal iszom, nem az a pár forint fog koplalásba taszítani.
Nem is tudtam, hogy drágul, nem iszom minden hónapban sört, venni pedig még ritkábban szoktam pár dobozzal. Az én mennyiségem mellett még csórón sem gond, ha drágul, de végső esetben iszom vizet, annyi :D Évek óta nem ittam whiskyt, a sör sokkal kevésbé fontos számomra.
Én jobbára tojáson élek és a tojás árának emelkedése (bár háznál ez nem is volt jellemző, maradt 40 forint) sem okozott semmit az életemben.
Brutálisan nem is szokott drágulni semmi.
Az elmúlt sok évben számomra messze a legnagyobb árproblémát az idei karfiolárak jelentették, de pár havonta egy zacskó mirelit belefér, szóval...
Túl rég élek ahhoz és túl hedonista vagyok, hogy mindenféle apróság kiakasszon.
miért, drágult a sör?
elég gyakran iszom, de valahogy nem tűnt fel
Én meg azt vettem észre, hogy egyre pocsékabb a minősége.
A lidl-ös árgus pl. ihatatlan.
A kommersz sörökböl egyedül még a dreher iható.
Az többi egy forintot nem ér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!