Ti milyen részegek vagytok?
Figyelt kérdés
Nevetős, sírós, vagy agresszív ?2018. szept. 15. 21:07
11/14 anonim válasza:
Sokat beszélő, barátságos. Ma már - régebben nem - de ma már, hogy komoly rezisztencia alakult ki nálam, az eszem tiszta marad akkor is, ha amúgy összecsuklok mint a colstok. Ritkán iszom ennyit ma már, de baromi furcsa, hogy a fejed tök józan, csak a tested egyszerűen nem azt csinálja amit kiadsz utasításba.
12/14 anonim válasza:
Nekem egyszerűen felerősednek az érzelmeim, ha alapból jó kedvem van, és olyan emberekkel vagyok akiket szeretek, akkor vagy még jobb kedvem lesz, vagy nagyon érzelgős néha sírós leszek, de semmiképp se agresszív. Én általában házibulikba iszok mert ott többnyire csak olyan emberek vannak akiket bírok. Olyankor fordul elő hogy agresszív vagyok ha pl. egy szórakozóhelyen piálunk mert ott azért elég sok féle ember megfordul és a sok pia (vagy más) hatására sokuk rendkívül idegesítő tud lenni, és nyilván ilyenkor ha én is piás vagyok az még rátesz egy lapáttal. Hozzáteszem, hogy amíg konkrétan engem vagy a barátaimat nem kóstolgatják ok nélkül, addig én nem foglalkozom velük, bár jobban bennem van az agresszió én nem kezdek el senkit se b_sztatni.
14/14 anonim válasza:
Én jókedvű leszek és jófej. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!