Valaki más is van így?
Egyéb mást kevert piákat nem szeretek, de a vodka citromos schweppes-el jól behűtve nekem is a kedvencem. Keverési aránytól függ mennyire érzed ki az alkoholt, én kb. 2 dl üdítőhöz teszek kb. fél deci vodkát. Azt szeretem így benne, hogy nincs alkohol íz, mégis meghozza a hangulatot.
Amivel engem kilehetne kergetni a világból, az a vadász. Nem is tudom hogy képesek egyesek meginni azt a moslékot. Elnézést attól aki szereti, de számomra egy iszonyat igénytelen egyveleg.
Én azt se értem, abban mi a fun, hogy a hangulatért inni...
Próbáld ki az alkoholmentes citromos söröket. Szerintem a Borsodi (újabban citromos-bodzás) meg a Natur Zitrone nem olyan kesernyés, mint pl. a Soproni.
Én személy szerint 4x ittam, egyszer a dédmamám temetése után a torban kóstoltam meg elsőnek a sört, csodák csodájára nem jött be, majd konfirmáláskor az úrvacsoránál a bort, ami elment egynek, de nem innék nagyon azt sem, majd a mamáméknál pezsgőt újévkor, na az maga volt a pokol számomra, mind a 2 korty illetve egyik haverom megkóstoltatott velem egy kortynyi eper pálinkát, arról no comment, attól rosszabbat még nem ittam. Én nem vagyok alkoholbarát, én mondjuk a kevertet sem szeretem, meg úgy az alkohol semmilyen formáját. Én világ életemben csak a csapvizet ittam. Mondjuk az cinkes, hogy egy házibulin este pezsgő helyett kakaót iszol... :D
UI: Ha mondjuk újévet ünnepelünk, vagy karácsonykor koccintás vagy valami ilyesmi esemény van, én gyerekpezsgőt iszok, lehet cinkes, lehet nem, én már csak ilyen leszek :D
17/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!