Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Így tényleg el lehet kerülni...

Így tényleg el lehet kerülni a másnaposságot? 18/f

Figyelt kérdés
Az egyik barátom mindig azt mondja, hogy ha már este/éjjel érzi hogy nagyon sokat ivott, akkor meghánytja magát, és iszik tovább, de mindig kevesebbet és kevesebbet. Éjjel nem megy el aludni, amikor már minimálisat ivott akkor megvárja hogy úgyahogy kijózanodjon és csak másnap délelőtt alszik pár órát (akkor alszik amikor úgy érzi hogy már józan)

2018. szept. 3. 17:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Ennek mi értelme? Ha már szétcsapod magad akkor család szét rendesen!
2018. szept. 3. 18:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Csapd*
2018. szept. 3. 18:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Kár a piáért ha kihányja, baromság. Nem kell annyit inni hogy hányni kelljen,tudni kell a határt és akkor a másnap is kellemesebb. És rengeteg vizet kell inni,mert a másnaposság az alkohol vízelvonó hatása miatt van főleg.
2018. szept. 3. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Speciel én utálok hányni, a részegség sem vonz, szóval inkább tanulnék az esetből s annyit innék, amennyit bírok... Nekem ez bevált.
2018. szept. 3. 22:32
 5/8 anonim ***** válasza:
van benne valami. amit kihány az már nem szívódik fel.amíg ébren van iszik sok folyadékot, akkor a másnap sokkal könnyebb.
2018. szept. 4. 06:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha utánaolvasol is így írják, meg majd meg is tapasztalod, én azt mondom meg azt mondják/ írják, hogy minél sötétebb az alkohol színe annál erősebb a másnaposság, azaz ha jó kis német sörrel berúgsz fájni fog a fejed, de ha nagyapád házipáleszével, akkor szinte semmi nem lesz :'D
2018. szept. 4. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Iszol vizet is azért közben, nem iszol üres gyomorra, esztek is azért,és folytatjatok az ivast. Sokkal jobb volt mikor úgy mentem el,hogy a táskában kaja is volt,és nem kellet elmennem haza enni,mer fáj a gyomrom a sok gyomorsavtol,meg hányingerem van. Aztán mikor már koordinácios bajok,látás bajok..Ott abbahagyni.
2018. szept. 15. 22:48
 8/8 anonim ***** válasza:
a rövid italban(pélinka)épp az a jó hogy éhgyomorra kell inni.én inkább egész nap alig eszek hogy estére mire piálhatok üres legyen a belem.reggel nem ihatok mert kocsival megyek melózni plussz balesetveszéjes munkakörben dolgozok,napközben nincs piálás.alig várom hogy hazaérjek és nekiessek a pálinkás üvegnek.frankó házipálinkáim vannak. olyan jól esik égyomorra inni,hogy utána nemhogy a vasat, a sz...t is megeszem.
2018. szept. 16. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!