Mennyi idő alatt megy ki egy emberből mondjuk 2 dl jager?
Figyelt kérdés
Egy normál embernél.2018. aug. 27. 11:35
1/13 anonim válasza:
Teljesen? 4 nap.
Amíg igazán érzed, az 12-16 óra.
De a tudatmódosító hatása elmúlik 2-3 óra alatt, ha nem iszol rá többet.
2/13 anonim válasza:
#1 Meg lehet érezni ilyen kevés jagert? :D
3/13 anonim válasza:
A gyengék igenis érzik, sőt, van aki ki is tudja ütni magát vele.
2# ne csinálj úgy mintha neked nem kellett volna évekig alkoholizálni, hogy mostanra meg se érezd :D
4/13 anonim válasza:
#3 Életem első pálinkájából rögtön három feles lement, de semmit nem éreztem, és minthogy ennél többet soha nem iszom, életemben nem voltam részeg :D
Láttam viszont olyat, hogy valaki két korty sörike után táncra perdült, na ezt hívják színjátéknak.
5/13 anonim válasza:
Na de akkor honnan tudod, hogy 2 dl jager az mennyire kevés vagy nem kevés, ha még sose ittál annyit?
6/13 anonim válasza:
Fene a jó matekomba :D Nem tudom, hogyan jött ki, hogy a feles pohár az 1 dl :D Nem baj, legközelebb bevállalom azt a negyediket is, aztán majd kiderül, érdemes volt-e okoskodnom :D
7/13 anonim válasza:
hagyjuk már ezt a baromságot hogy 4 feles jéger bent marad a szervezetben 4 napig.
8/13 anonim válasza:
#7 látszik hogy te is csak inni szoktál, de sportolni vagy fizikai munkát végezni már nem nagyon. Akkor éreznéd, hogy milyen hatása van az alkoholnak a szervezetre.
9/13 A kérdező kommentje:
Itt van ennyi nagyon okos de rendes választ egyik sem adott...istenem :D
2018. aug. 30. 07:00
10/13 anonim válasza:
Olvasd el az első hozzászólást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!