Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Borkészítés: A must kénezését...

Borkészítés: A must kénezését követően mennyi idő múlva rakhatom bele a fajélesztőt?

Figyelt kérdés

Ha a kénezés arra szolgál, hogy a vadélesztőket és az enzimeket semlegesítse, akkor nem szeretném a fajélesztőt leölni.

Köszi!



2018. aug. 23. 09:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Élesztőt rögtön beleszoktam tenni. Nem szoktam kénezni a boromat.
2018. aug. 23. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Kén akkor kell bele ha a mustnak való megkívánja, teszem fel sok a beteg fürt benne. Élesztőt se teszek bele, mivel aznap este már forr is, utána meg kezelni időbe és kész.
2018. dec. 29. 06:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!