Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Algoflex + sör. Lehet bajom?

Algoflex + sör. Lehet bajom?

Figyelt kérdés
Kénytelen voltam bevenni Algoflex-t, de nagy ünneplés is van. Rövidet nem iszom, csak sörözök. Lehet bajom?

2018. aug. 13. 20:03
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
dehogy. max erős fájdalomcsillapító okozna problémát alkohollal
2018. aug. 13. 20:20
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
nem lesz bajod
2018. aug. 13. 20:36
 3/10 anonim ***** válasza:
16%
A_lap_sza_bály, hogy gyógyszerre soha nem iszunk, és fordítva!
2018. aug. 13. 22:14
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
#3 valaha lehet, hogy ez volt, de ma már semmi bajod nem lesz, ha egy normál fájdalomcsillapítóra iszol. erősebbekre már nem tanácsos
2018. aug. 13. 22:33
 5/10 anonim ***** válasza:
31%
És az ünnep mégis miért járna együtt mindenképp az alkohollal? Az ünneplés még nem kötelez rá, hogy mindenképp alkoholost igyál, és senki nem is kötelezhet rá, ki lehet bújni alóla, csak akarni kell! Én is szeretem a jó piákat, de bármikor féken tudom tartani magam, és ne hari, de nagy alkesznak kell lenned hozzá, ha "nem ivás" helyett inkább vetted a fáradtságot és kiírtad ezt a kérdést! Na meg a sör amúgy se az az ünnepi ital, koccintani erősebbel/töményebbel szoktak!
2018. aug. 13. 23:46
 6/10 anonim ***** válasza:
10%
4-es ne reklámozd magad, hogy neked semmi se használ, és drogos vagy. Nagy butaságot csináltál, ha erre buzdítasz másokat.
2018. aug. 14. 00:07
 7/10 anonim ***** válasza:
74%

Dehogyis, ne bohóckodjunk már...

Egy ilyen vény nélküli tablettának semmi kockázata nincs.

Olyan fájdalomcsillapító, ami a központi idegrendszerre hat, pl egy contramal, vagy tramadol, az komoly veszélyt , ha rápiázol. De ha már ilyet ír fel a doki, akkor azt szájbarágósan el is mondja, hogy meg ne próbáld!

2018. aug. 14. 10:26
 8/10 anonim ***** válasza:
45%
Erös sosem múló fejfájásom volt régen. Ideggyógyász írt gyógyszert. Este kellett bevenni. Egyik pénteki nap délután italozás volt. Na ma nem veszem be gondoltam. Épp csak spicces voltam. Este lefeküdtem és hát meszokásból bevettem a porulát. Este nyolckor. Másnap délelőtt 11 kor tértem magamhoz. Ez még nem lenne gond. De reggelre horgászatot terveztem. És ki is mentem. 11 kor tértem magamhoz hogy állok a Dunaparton bottal a kezemben. Jogy miként jutottam oda ko kocsival főuton mindenen át a mai napig nem tudom. Akár baesetet is okozhattam volna. Nem játék ez.
2018. aug. 14. 16:48
 9/10 anonim ***** válasza:
36%
Bizony!!
2018. aug. 14. 17:30
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
#6 tessék?
2018. aug. 14. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!