Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A musthoz, vörösborhoz mikor...

A musthoz, vörösborhoz mikor kell ként adni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A kérdésem az, hogy még must korában kell ként adni hozzá, vagy mikor már kiforrott? És egyátalán kell e , ha én kromtartályban fogom tárolni a bort? Kezdő vagyok.. Köszi a válaszokat :)

2018. aug. 8. 18:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Figyelmedbe ajánlom Prohászka Ferenc "Szőlő és a bor" c. könyvét.
2018. aug. 9. 04:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Én csak akkor teszek a musthoz vagy inkább még a mustal együtt lévő darált szőlőhöz ha valamiért sok a rohadt szőlő. Egyébként csak préselés után hamár edényekbe rakom.
2018. aug. 9. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!