A musthoz, vörösborhoz mikor kell ként adni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A kérdésem az, hogy még must korában kell ként adni hozzá, vagy mikor már kiforrott? És egyátalán kell e , ha én kromtartályban fogom tárolni a bort? Kezdő vagyok.. Köszi a válaszokat :)2018. aug. 8. 18:56
1/2 anonim válasza:
Figyelmedbe ajánlom Prohászka Ferenc "Szőlő és a bor" c. könyvét.
2/2 anonim válasza:
Én csak akkor teszek a musthoz vagy inkább még a mustal együtt lévő darált szőlőhöz ha valamiért sok a rohadt szőlő. Egyébként csak préselés után hamár edényekbe rakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!