Miben mások a kézműves sörök, mint a boltiak?
Figyelt kérdés
Miért vesztek kézműves sört? Jobb az íze, jobb az alapanyag, mint amit a sörgyárak csinálnak? Vagy ez most divat? Szóval nem értem. :)2018. aug. 6. 13:49
1/4 anonim válasza:
Vagy mérföldekkel jobb, vagy ezerszer sz*rabb. Manapság divathullám lett, meglovagolnak mindent, ami kézműves, saját gyártmány...
2/4 anonim válasza:
Szerintem a sörgyártás az a kategória, ahol technológiai szempontból az optimális üzemméret messze meghaladja a kézművesség felső határát. Én speciel igazán jó kézműves sört még nem ittam, pedig jó párat kóstoltam már. Aztán nem kizárt, hogy vannak kiváló kézműves sörök, csak eddig elkerültük egymást.
3/4 anonim válasza:
Mert nem vizezett - kukoricadarás szar, hanem amelyik jó, az klasszisokkal finomabb, mint a boltiak :D
4/4 anonim válasza:
Azért egy Pilsner Urquellt, egy Bitburgert vagy esetleg egy Carlsberget le vizezettt - kukoricás szarozni szerintem kicsit erős...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!