Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Tokaji aszú vs. BB kékfrankos?

Tokaji aszú vs. BB kékfrankos?

Figyelt kérdés
Egy randihoz melyik illik jobban? Három puttonyos tokaji aszú vagy egy BB kékfrankos. Inkább édeset szeretnék vinni, de tudom hogy a kékfrankos csak félédes.

2018. aug. 6. 11:34
 1/10 Mojjo ***** válasza:
100%

A partneres ízlésétől függ. Illetve attól, hogy a partnered ért-e valamennyire a borokhoz. Ha igen, akkor azt a félédes kékfrankost felejtsd el, sőt, dugd el jó alaposan, nehogy valaha megtalálja. Ha nem, de szereti az édeskés vörösborokat, akkor hajrá.

Az aszú nem csak édes, de a nemesrothadáson átesett szőlőszemek miatt van egy jellegzetes, különleges íze. Látatlanban abszolút lehetetlen megtippelni, hogy valakinek be fog-e jönni.

2018. aug. 6. 11:44
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Ha már a BB Kékfrankos szóba került, egy 5 literes kannásbort is vihetnél.
2018. aug. 6. 12:01
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a vicces választ! :D

Én is inkább az aszút részesítem előnyben, bár nem igazán ért a borokhoz.

2018. aug. 6. 12:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor felejtős ez a kékfrankos.
2018. aug. 6. 12:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

BB izét ne ...

Egy nehéz aszút nyáron? Inkább vigyél egy üveg Kreinbacher pezsgőt, az illik a randevúhoz.

2018. aug. 6. 12:08
 6/10 Mojjo ***** válasza:
100%
Az ötösnek igaza van, de ahhoz azért mélyebben a zsebbe kell nyúlni, mint egy BB borhoz. Na meg nem árt, ha valaki tud stílusosan, vagy legalább határozottan és üzembiztosan pezsgőt nyitni.
2018. aug. 6. 12:11
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
Gondolom, embere válogatja, én az aszút szeretem, a kékfrankost pedig meg se kóstolnám... Tartok tőle, hogy nem vagyok ezzel egyedül, bár az is igaz, hogy én alapból nem iszom édes bort (a tokaji borokon kívül) s a kékfrankosat különösen utálom... A tokaji aszú remek bor, biztosabb a siker, persze garantálni az ilyesmit sosem lehet.
2018. aug. 6. 14:02
 8/10 anonim ***** válasza:
81%
Rendelés előtt én mindenképpen kikérném a hölgy véleményét, nem pedig kész tények elé állítani!
2018. aug. 7. 03:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Aszú.
2018. aug. 12. 14:24
 10/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat srácok.

végül tényleg az aszú lett, és tényleg jó volt nagyon.

minden úgy sült el, ahogy kellett ;)

2018. aug. 13. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!