Ha megiszok 1 liter forrásban lévő bort lehet valami bajom tőle?
Van nekem egy kis borocskám amit még barátnőmtől kaptam.
Az a "gond" vele hogy nem tudom mikor lett palackozva de még forrásban van..
Minden nap megkortyolgatom hogy forr e és még mindig pezseg vagy értitek.. Ha megiszom akkor lehet valami bajom tőle?
Maximum fosol tole par napig.
Amugy mennyire kell mar igenytelen csoronak lenni, hogy egy otvar, ki sem forrt hazibort kostolgasson valaki, amikor ~800 forintert minosegi bort lehet kepni?
Mit értesz azon hogy megégeti a számat?
Szimplán ízlik és szívesen elfogyasztanám..
Nem lehet, hogy csak kicsit szénsavas a bor?
A bor a reduktív eljárásnak köszönhetően lesz enyhén szénsavas, ami annyit jelent hogy rozsdamentes tartályban készül, az oxigén teljes kizárásával, nyomás alatt. Így természetesen képződött széndioxidtartalom teszi könnyeddé, üdévé a bort.
Ettől nem lesz semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!