Undorító hogy már büszkének kell lenni hogy valaki egy alkoholista fas*fej. Ha nem iszol akkor meg hazaáruló senki vagy mert a nemzeti kultúránkhoz hozzátartozik hogy iszunk... Mi ez a mentalitás?
Mindekinek legyen lehetősège eldönteni, hogy alkoholt fogyaszt vagy sem.
Nem tiltanám be ès a marihuánat legalizálnám. Marihuana semmivel sem.károsabb, mint az alkohol. Mègis az egyiket lehet büntetlenül fogyasztani a másikat pedig nem.
Pálinkázni meg sörözni az olyan jó emberes dolog ès teljesen "normálisnak" számít Magyarországon. De aki elszív egy fűves cigit az már rögtön drogos ès az ördögel cimborál.
2018. júl. 14. 21:21
12/28 anonim válasza:
Költözz egy muszlim országba, azok nem isznak alkoholt.
2018. júl. 14. 21:34
13/28 anonim válasza:
eloszor is gyogyszerek nagyresze alkohol tartalmu, meg gondolom te egy bizonyos kemiai alkhol tipusra gondoltal amit eloszeretettel isznak, de meg van sok masfele, vagyis hulye a kerdes
2018. júl. 14. 21:59
14/28 anonim válasza:
Nézd meg mi történt az usában, a szesztilalom idején. A problémától (alkoholizmus) nem szabadultak meg, de legalább csináltak mellé maguknak egy olyan szépen szervezett feketepiacot, hogy alig győztek kapkodni utána. Egyszerűen nem tudsz betiltani valamit, aminek ekkora kultúrája van.
2018. júl. 14. 22:08
15/28 anonim válasza:
Kérdező! Itt egy link, volt már, hogy Magyarországon betiltották.
Nem tiltanám be, szerintem jól megoldották, hogy korhoz van kötve. 18 évesen meg az ember el tudja dönteni szeretné-e fogyasztani, vagy nem.
2018. júl. 14. 23:32
17/28 anonim válasza:
Nem. Inkább legalizálnám a füvet, a keményebb piákra pedig jóval magasabb adó.
2018. júl. 14. 23:51
18/28 anonim válasza:
Dehogyis. Volt már, akik betiltották, semmi jóra nem vezetett.
Amúgyis, a kulturált alkoholfogyasztással semmi baj nincs. Nálam is állandóan van itthon alkohol, számomra ez valamelyest fontos, ha tudnék is nélküle élni. Kis mennyiségű minőségi sejtméregbe még az egészségtudatosságom se tud belekötni, ez van.
Persze csak mert valaki elvárja, eszembe sem jut inni. Kizárólag akkor iszom és azt, amit akarok (már ha megtehetem, de ha nem, akkor iszom vizet).
Az alkolisták és a tukmálók miatt idióta ötlet lenne büntetni a normális alkoholfogyasztókat.
2018. júl. 15. 00:09
19/28 anonim válasza:
Semmi baj a piával, én is iszok rendszeresen. És miért kéne rá büszkének lenni? Én sem vagyok az. A nemzeti kultúrának meg tényleg része. Iszunk, ha szomorúak vagyunk, iszunk, ha örülünk. Ez van. Le lehet lépni Szaúd-Arábiába, ha nem tetszik.
2018. júl. 15. 06:26
20/28 anonim válasza:
Nem, nem tiltanám be.
Egész egyszerűen nem vegyülök olyan emberekkel akik nem az én világom. Kivetnek maguk közül ? hát vessenek. Hidd el nem a no alkohol fogja azt okozni, hogy nem szeretnek valakivel együtt lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!