Holnap iszok életembe először (? )
Hát, én biztos nem vodkával veszíteném el az alkoholszűzességemet…
A hatások bejósolhatatlanok: összehányás, összeesés, zsinórban hülyeségeket beszélés, beállva pofázás, elalvás...
Sörrel, majd borral kéne kezdeni...
szerintem.
Ha teheted akkor mindenképpen egyél előtte! Ha mást nem, akkor egy almát, vagy pár kanál zsírt! Hidd el, hatásos a zsír.
Mindenféleképpen mértékkel, nem keverve a piákat (tömény után bor, az után sör mondjuk, nem fordítva!), a kevert piát nem vodka narancsnak értem.
De átlagban egy 3-4dl tiszta tömény már gondot tud okozni.
Elsőre nagyon rossz ízűnek fog hatni a vodka legyen mellé kisérő bőven!
Mond meg otthon anyukádnak hogy valami laktató kicsit zsíros kaját főzzön és abból egyél rendesen.
2-3 felesnél ne igyál többet.Illetve ne keverd az ital féléket(sör bor) ha elkezdtél vodkázni csak azt igyad.
Fogadom 8.os ballagás igaz ? :D
nem leszel rosszul.még pár ezren isznak vodkát.
jobb nincs, mint az a sz..r?
Szegény gyerek, nem kéne halálra rémiszteni.
Egy pohár vodka-narancstól az égvilágon semmi bajod nem lesz, ez teljesen biztos.
Egyébként a vodkának amúgy sincs szinte semmi íze, sosem értettem miért keverik még azt is.
Akkor jól gondoltam.
Legideálisabb az első bebaszásra a 8.os ballagás.
Jó szórakozást! :D
Én is vodkát ittam első berúgáskor, nem volt jó ötlet xD
De egy pohárnyitól nem lesz bajod :) (keverve Fantával!:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!