Milyen minőségű a kékfrankos és mihez fogyasztható, hogy a legjobb ízét kapjuk?
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 12:59
1/6 anonim válasza:
A jó kékfrankos jó minőségű, a rossz, rossz minőségű.
mint a vörösborokat általában vörös húsokhoz szokás fogyasztani. A "legjobb ízét kapjuk" kifejezést nem értem.
2/6 A kérdező kommentje:
arra gondoltam, hogy vannak ételek, amik elveszik jobban az ízét a bornak...
2010. jún. 16. 13:07
3/6 anonim válasza:
Cukrozott ételhez a vörösbor nem jó.
4/6 anonim válasza:
Az első válasz tökéletesen kielégítő, úgyhogy nagyon nincs mit ragozni rajta.
Amúgy (a kérdésből úgy tűnik gőzöd sincs a borokról) segíthet a választásban a márkanév -> vannak kimondottan jó pincészetek
Illetve a legalapabb hogy minőségi bort vegyél, azaz ha a palackon az van, hogy "asztali" vagy "táj" bor, vagy rosszabik esetben nincs rajta semmi akkor, akkor ne várj túl sokat.
5/6 anonim válasza:
A jó kékfrankost mértékkel kell inni, mert nagyon savas, berúgni rossz tőle.
6/6 anonim válasza:
Én nem kínálnék önmagában semmihez sem kékfrankost. Annyi jó vörösbor van a világon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!