Miért jobb ízű az üveges Soproni, mint a dobozos?
Figyelt kérdés
2018. jún. 9. 14:59
1/8 anonim válasza:
Minden rosszabb dobozból. Az aluminium miatt.
2/8 anonim válasza:
Ilyen ez a rohatt alamínijum! Akkó is elroncsa ja zízit mindennek, ha az acéldobozban van!
3/8 anonim válasza:
A dobozos elvileg jobb is a sörnek, mivel nem engedi át a fényt. Tehát semmivel nem lehet más a recept a kettő között.
A válasz az lehet, hogy vegyél egy jó söröspoharat (kb egy ezres), mert a fémes ízt érzed, amikor az ajkad hozzáér a dobozhoz, és a habja sem igazán van a dobozosnak.
4/8 A kérdező kommentje:
3# Sosem iszom közvetlen dobozból. (főleg a darázzsal való kalandom óta) Mindig pohárból iszom, és ittam már közvetlen dobozos után üvegeset, így jobban feltűnik a különbség. Én sem tudom elképzelni, hogy más lenne az összetétele, de intenzívebbnek érzem az üveges ízét.
2018. jún. 9. 17:26
5/8 anonim válasza:
Egy kétszeres vakpróbát érdemes lenne megejteni!
6/8 El Zee válasza:
A dobozos söröknek az eltarthatósága jóval hosszabb, mint az üveges söröké - több benne a tartósítószer.
7/8 anonim válasza:
Ezeket csak hőkezelik (legalábbis más mind ráírva), azt sem minden sörnél alkalmazzák. Az is lehet, hogy ugyanolyan hosszú szavatosság van rájuk írva, de még nem néztem. Lehet az is, hogy régebbi volt az egyik sör. Vagy változó minőség, bár multiknál kevésbé jellemző. Tényleg egy vakteszt kéne két friss sörrel, hogy objektívan megválaszold magadnak.
Én egyes csapolt sörökkel vagyok így, de ott már lehetnek egész komoly különbségek is (főzet + csapolás).
8/8 Moon_Walker válasza:
Szerintem pszichés dolog lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!