Kinek melyik a kedvence a nagyobb magyar sörgyárak új termékei közül? (Soproni IPA, Dreher Pale Ale, Pécsi sörök, stb. )
Pécsi szalon barna.
Nekem a többi az ihatatlan kategória :D
Dreher Bak nálam toronymagasan a legjobb (nem is értem hogy jött össze ez a főzet, valamit nagyon eltaláltak), de ilyen melegben kevésbé esik jól. Jó még a Pécsi Búzasör, Pécsi Pils, a Pale Ale és Soproni Ipa egész jó, Fekete Démon se rossz, se a Szalon-Pécsi termékcsalád. Borsodi Mester iható, de csak mert nincs benne disznótáp (kukoricadara), jó sörnek nem nevezném.
Minden más nagyüzemi magyar sör hulladék.
Nekem egyértelműen a Borsodi Mester, de a Dreher Pale Ale se rossz.
6. válaszoló: vannak olyan prémium belga sörök is, amik kukoricával készülnek, pl. a Leffe.
Illetve a Corona pedig kifejezetten kukorica sör, de az egyik legkelendőbb sörfajta.
Ezt a "disznótáp"-os elnevezést nagyon sokan használják, de szerintem egy vakteszten mindannyian csúfosan elbuknának/elbuknátok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!