1 (nagyobb) korty bor mennyi idő alatt ürül ki egy 85 kilogrammos férfi ebédelés utáni szervezetéből?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a kérdés rettentően abszurd, de egy sacc-per-kábé adattal is megelégedek. :D2018. jan. 9. 16:16
1/11 MR.X. válasza:
Szerintem a nagy korty bor megfelel 1 deci sörnek... Szerintem, olyan 2_3 óra hossza maximum.
2/11 anonim válasza:
85 kg-nál 1 nagy korty bornál nem hinném, hogy kell 3 óra. Attól függ, vezetni akarsz-e, vagy munkahelyre mész, ahol véletlenszerűen szondáztatnak. Mondjuk, nem tudom, mekkorát tudsz kortyolni. :)
3/11 anonim válasza:
Seperc. Engem szondáztak már meg fél órával egy üveg sör után és nem mutatott semmit. Ha nem fogadod el a szondázás eredményét és vérvizsgálatot kérsz akkor pláne nincs gond. Mire bevergődtök valami ügyeletre és vért vesznek tőled addigra 100X kiürül az korty bor.
4/11 anonim válasza:
Elöször is ki és miért iszik egy KORTY bort? Így az ízét sem érzi, szomját sem oltja - szóval szerintem értelmetlen dolog.
Ettöl függetlenül egy korty bor nem mérhetö mennyiség, föleg nem egy 85 kg-os ember esetében.
5/11 A kérdező kommentje:
Kifejezetten komikus, hogy a borvédők készséggel érzik kommentelési szükségletüket egy ilyen kérdés alatt. Nos, ha érdekel a történet, pont az egy korty után jutott eszembe a mai fuvarozási kötelezettségem!:D köszönöm a válaszod.
2018. jan. 9. 17:29
6/11 anonim válasza:
És ha pont nekimész valakinek akkor úgy jártál.
8/11 anonim válasza:
"a borvédők készséggel érzik kommentelési szükségletüket "
Nem tudom, mit értesz borvédö alatt, de nem hiszem, hogy én odatartoznék - egyszerüen csak nem tudtam elképzelni valaki mért iszik bármiböl is csak egy kortyot...
9/11 anonim válasza:
3 óra alatt már egy korsó sör, vagy egy pohár bor is kiürül egy ilyen súlyosabb férfi szervezetéből nagyjából. Úgyhogy egy korty port az konkrétan percek kérdése szerintem.
10/11 anonim válasza:
Keressetek rá a Google-ben a "világ leghasznosabb excel táblázata" kifejezésre.
[link] szerint a 1.5 dl bor az 2 óra. Azaz 0.7-1 dl kb 1 óra
De az excel nekem pontosabb eredményekkel szokott szolgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!